NEPOZNATI OBJEKAT UŠAO U VAZDUŠNI PROSTOR POLJSKE: Oglasilo se ministarstvo, tvrde da je NLO stigao iz pravca Belorusije

Novosti online

13. 05. 2023. u 12:38

POLjSKO Ministarstvo odbrane saopštilo je u subotu da je leteći objekat, verovatno balon za nadzor, ušao u vazdušni prostor Poljske iz pravca Belorusije.

НЕПОЗНАТИ ОБЈЕКАТ УШАО У ВАЗДУШНИ ПРОСТОР ПОЉСКЕ: Огласило се министарство, тврде да је НЛО стигао из правца Белорусије

Foto: Jutjub/KNIGHT FLIGHT VIDEO/Vikipedija

Poljski centar kontrole letenja uočio je objekat pre nego što je nestao sa radara u blizini grada Ripin, duboko u unutrašnjosti Poljske.

Jedinica za pretragu teritorijalne odbrane već je mobilisana da pronađe objekat, saopštilo je ministarstvo poljskoj novinskoj agenciji PAP.

Ministar odbrane Marijuš Blaščak nedavno se suočio sa kritikama nakon što je olupina predmeta, verovatno projektila, pronađena u šumi u blizini grada Zamošća, nedaleko od granice sa Ukrajinom.

Ministarstvo odbrane je kasnije priznalo da je olupina, "verovatno projektil", ušla u vazdušni prostor Poljske još 16. decembra, ali ta kontrola vazdušnog prostora nije odmah upozorila ministarstvo.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO: POČELO OBELEŽAVANjE DANA POBEDE U MOSKVI - Veličanstvena parada na Crvenom trgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Epicentar se osetio na dubini od deset kilometara