PRINC HARI PSOVAO KRALJA ČARLSA: Britanski novinar tvrdi - Zvao je i tražio novac, dobio brutalan odgovor

Novosti online

11. 04. 2023. u 13:57

PRINC Hari je navodno opsovao svog oca kralja Čarlsa tokom žestoke svađe oko novca, piše u novoj knjizi o kraljevskoj porodici pod nazivom "Naš kralj", novinara Roberta Džobsona.

ПРИНЦ ХАРИ ПСОВАО КРАЉА ЧАРЛСА: Британски новинар тврди - Звао је и тражио новац, добио бруталан одговор

Foto: Profimedia/Ilustracija

Nakon što je izgubio živce kada njegovi zahtevi za novcem nisu bili ispunjeni, tvrdi se da je Hari u žestokom telefonskom razgovoru izneo sve svoje frustracije.

Knjiga, kako se navodi, donosi drugu stranu sukoba između Harija i njegove porodice.

Princ je više puta izneo svoju stranu priče - u intervjuu sa Oprom Vinfri, dokumentarcu na Netfliksu i u memoarima "Rezerva", a iz nove knjige se može zaključiti da Hari nije javnosti saopštio sve detalje.

Kralj je navodno odbio Harijeve zahteve za novcem i rekao svom sinu da on nije banka i da ne može da finansira njegov život nakon što je napustio kraljevske dužnosti.

Čarls je prestao da se javlja na telefon nakon svađe.

BONUS VIDEO: ELIZABETA DRUGA KROZ DECENIJE - Pogledajte retke snimke iz života preminule kraljice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!