MESINA DENARO DOBIJA SERIJU: Život krvoločnog šefa Koza nostre biće ekranizovan u dve epizode

Đ.G.

29. 03. 2023. u 16:48

KRIMINALNA karijera i hapšenje mafijaškog bosa Matea Mesine Denara biće u centru mini serije u dve epizode ​​koje je kreirao producent Pjetro Valseki za svoju novu kompaniju Italent.

МЕСИНА ДЕНАРО ДОБИЈА СЕРИЈУ: Живот крволочног шефа Коза ностре биће екранизован у две епизоде

Foto: Profimedia

Producent je na poslu, takođe piše sa Paskaleom Šimekom: „Scenario je – kaže on za ANSA – već u veoma poodmakloj fazi, kao i kasting.

- Protagonista smo već identifikovali, ali ću objaviti kada potpiše. Spremni smo da snimamo na leto kako bismo miniseriju doveli na ekrane početkom 2024.

Valseki podvlači da „to neće biti instant film jer je hapšenje Mesine Denara prošlog januara samo ubrzalo razvoj projekta o o čemu sam dugo razmišljao i naterao me da pronađem pravi ključ za prepričavanje zločinačke parabole o šefu i istrage karabinjera ROS-a koje su dovele do njegovog senzacionalnog hapšenja“ (ANSA).

BONUS VIDEO: VODENI TOPOVI I SUZAVAC - Pogledajte sukobe u Lionu na protestima protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku