RAT u Ukrajini ušao je u 398. dan. Kijev se sinoć našao na udaru ruskih raketa i dronova. Gradonačelnik ukrajinske prestonice Vitalij Kličko saopštio je da su se čule eksplozije, i da se zapalila jedna prodavnica. Komandant ukrajinskih kopnenih snaga general Aleksandar Sirski obišao je juče položaje vojske u Bahmutu, i saopštio je da bi Kijev uskoro mogao da pređe u ofanzivu. On je istakao da je odbrana Bahmuta neophodna.

Komentari (8)

BOGDAN

28.03.2023. 07:31

PO UNIFORME SE POZNAJU DA JE OBEZBEDENE WOLDOMAJERA ZELINSKOG SVE OD RED IZRAELSKI BRITANSKI I AMERICKI SPECIJALCI DOBRO UGLEDAJTE NJEGOVO OBEZBEDENE I NJIHOVE UNIFORME.

walter pravicek

28.03.2023. 08:35

Francuska vlast odkupljuje NATRAG iz Ujedinjenih Arapskih Emirata 40 novijih modela francuskih aviona Miraž,te če njih dati u uništenje u Ukrajinu.Obično sa pilotima u uniformama Ukrajinaca.Na Kijev sve više Ruskih dronova.Na Zalenskog počela"paljba"na društvenim portalima ljudi,gde su pare i municija koju "partneri"i "prijatelji"Ameri davaju!!O Bahmutu sanjaju svi iz Kijeva,ali gradiča više nema.Zauzeli ga Vagner vojnici.A ono o neobhodnoj odbrani tih ruševina znači još divizaja Ukrajinskih vojnika sa plačenicima u uniformama Ukrajine mrtvih,osakačenih te povređenih.I mi Slovenci smo dobili teška dva ranjenika,(prevoz sa Slovenskim avionom,te pratnjom iz Poljske do Ljubljane)što je bilo na svim portalima,a nije koliko njih jeste u suštini po bolnicama u Sloveniji.Dakle za pomoč iz Ukrajine dovezenih boraca na strani Ukrajine(nisu Ukrajinci ili jesu), Slovenija jeste dobra,jer je po Zelenskom "partner".Kome to je narod Slovenije partner?Mi smo sluge politike onih koji se povinuju komandi iz Brisela.

walter pravicek

28.03.2023. 09:33

Toliko novih vesti,da ZADOVOLJI i najkritičnog promatrača.Ostalu jesu finese.Potrebne ISTINITE VESTI za nas.Vojna propaganda u cijelini odpada.