KINESKI proizvođač meteoroloških balona "Zhuzhou Rubber Research & Design Institute" rekao je da nije povezan sa balonom koji su Sjedinjene Države oborile ranije ovog meseca i da nije vojna kompanija.

Hg

25.02.2023. 09:17

Šta bi sa onim romboidom što oboriše iznad Mičigena? Izgleda da ne smeju da objave da su skinuli rođendanski balon raketom od nekoliko miliona??

Dušan

25.02.2023. 11:11

Čiji li je lumbalon? Kineski nije?! Ruski takođe nije?! Severno Korejski nije?! Što bi bio Japanski?! Nije?! Pa onda je potpuno jasno. To je u stvari Srpski balon, jer mi posedujemo sve najbolje, i najveće, i u svemu smo prvi! Uostalom i tekstilna industrija nam je između ostalih najjača u svetu! Ako i nije naš, vodi poreklo iz Srbije, kao i svi veliki ljudi, bilo naučnici, bilo sportisti!

Dušan 2X

25.02.2023. 11:19

Bez obzira na prethodnu zezanciju, ko u stvari sad za**bava? Sad Kinezi tvrde, kako oni takve balone ne proizvode, a od rušenja balona se izvinjavaju, da jeste njihov "meteorološki", i da ga je vetar nekontrolisano poneo tom maršutom! To im verujem, jer njihovo sve što izbace da leti, leti nekontrolisano, ne znaju gde je, ni gde će ni otprplike da bubne!

naivna

25.02.2023. 12:41

Amerikanci dobro znaju da su to svedski meteoroloski baloni, ali zamajavaju svet i koriste situaciju za neosnovane optuzbe i podizanje tenzije protiv Kine. Svedjani su objavili u jednom jutarnjem programu da su to njihovi baloni, bili su usmereni prema istoku, ali su ih jake vazdusne struje odvukle na zapad.