NEMAČKI ministar spoljnih poslova Analena Berbok izjavila je tokom današnjeg brifinga za novinare u Briselu da je prošle nedelje prenela kineskim diplomatama da je Kina odgovorna za očuvanje mira u svetu i da zbog toga Peking ne bi smeo da šalje Rusiji oružje ili tzv. robu dvostruke namene.

Pera

21.02.2023. 01:34

Stare Američke fore! Ne mešajte se da možemo prvo da pobedimo Rusiju, a posle ćemo vas... Si bi trebao da im postavi ultimatum, da prestanu sa isporukom oružja i da se pregovara o miru, a ako NATO odbije da stave do znanja da će biti uz Rusiju! Zajedno su jači!

Mija

22.02.2023. 19:01

Na tom zapadu izgleda da postoji leglo kretena koji nikada pa ni sada nisu imali srama niti obraza a glavna im je vrlina da su okorjeli lažovi. Oni svi skupa prodaju tim jadnim Ukrajincima oružje i ne samo njima naoružavanju desetke država oko Ukrajina zgrću nebrojene novce na smrti tih jadnika a celi svet, bolje reći puno svjetskih kretena su ubedili da im oni pomažu. U stvari su po treći put u 30 godina stvorili u srcu Evrope svoj poligon za ispitivanje i prodaju oružja i neće odustati dok tu glupu nazovi ujedinjenu Evropu ne rasture i unište. Jer im je ona bila i ostala trn u peti od kada su počeli pričati o primitku Balkana, turske i Rusije u UE i kauboji bi tada bili amputirana, zato će uz pomoć EU izdajica i dupelizaca uništiti tu veštačku tvorevinu UE.