SPECIJALNA operacija ruske vojske, 361. dan. Nastavljaju se žestoke borbe za Artjomovsk (Bahmut).

Moskva

19.02.2023. 10:42

Срби су увек у Русији видели свог заштитника! Сваки пут када би остајали без сопствене земље, разни поробљивачи када би нас запоседали, Срби су Русију гледали као своју другу домовину. За њу су много и дали, баш због тог даривања нас АнглоСаксонци прозваше Мали Руси. Само су они погрешили, ми смо Велики Срби који смо много тога подарили својој другој домовини. Када смо требали обновити државу, једино смо од наше браће помоћ добили. Те давне 1804. Руси помогнше своју браћу да државу обнове. Много пута своје војнике и официре слаше да нас помогну. Царска Русија и Цар Романов због своје браће у рат крену иако му није било најбоље време за њега!

Moskva

19.02.2023. 10:43

За време Великог рата када је Србија и Срби имали јединог истинског савезника Русију, која је одмах после јулске кризе 1914 стала уз своју браћу видело се ко је истински пријатељ. Иако су до тада Русију покушавали да истисну са Балкана и то је чак и власт наша радила да направи бастион барикада ширењу утицаја нису успели да прекину братску везу. Наравно да су Енглези били наши отворени непријатељи, опструисали су све напоре да се деси Солунски фронт, па је чак и влада француске упутила ултиматум Енглеској да прекине опструкције иначе ће да се повуку из рата. После су се смирили али и даље радили иза леђа. Уместо својих обучених војника довукли су ешалоне из Индије које су биле неспособне за ратовање на Балкану! Колико су се Енглези трудили да поткопају Србију на Солунском фронту показује и податак да су једну руску бригаду коју је послао цар Николај српској војсци на све начине гледали да удаље од српске војске што су и успели па је та бригада и уклошена и послата на исток Грчке. Много злодела смо добили а то као савезништво приказивали.

Moskva

19.02.2023. 11:10

Слобода... Слобода стиже, осети се већ, много више него икада пре. Ове зиме и сунце је још топлије, зима а топло време и нама око срца. Знају Срби шта имамо и какву окупацију живимо. Нису се преварили нити обманули. Само до Дњепра када наша војска стигне (наша са разлогом јер опет у њој наши Срби се боре, боре а Богами и командују.) тек тада ће да се види право стање народа. Да одбацимо ово колинијално и приграбимо суверено! Доста Гуру Тони Блер резерват успостављаш овде међу Србима а то нећеш успети јер Срби нису та воћка мековита већ воћка чудновата. Није Србин научио туђину љубити ципеле, поготово љубити у сопственој земљи. Обично када помисле да могу то остварити туђин остане и без ноге и ципеле. Смрт Нацистима и Фашистима 4. Рајха Смрт НАТО убицама и злочинцима

MAKRONCE SE OPAMETILO

19.02.2023. 11:50

...FRANCUSKA NIJE ZELELA DA POBEDI RUSIJU, ZELELI SU ALI NISU MOGLI. A to sto istocnoevropske gnjide zele da se Rusija unisti, to su nacisticki geni, koji se protezu od baltickih drzava, preko Poljske, Ukrajine i sve do Hrvatske, to su najverniji Hitlerovi sledbenici, a to su i juce pokazali na demonstraciji u Minhenu, gde se ukrajinskim nacistima pridruzili siptarski, poljski kao i nemacki nacisti.

Gog

19.02.2023. 12:06

Najveci krivac za rat je Marsalplan. O time niko ne prica a to je bit sukoba. Kradja koju je Hitler napravijo sirom Istocne Evrope i Rusije a Ameika svo opljackano blago odvukla sebi i ostampala dolare i pocela borbu sa komunizmom. Sad je doslo do pitanja hoce li se i kolik Jos dugo stamdata nepokrivene pare

Rešenje

19.02.2023. 13:55

Problem su anglosaksonski fašisti, koji misle da su nadrasa. Rešenje je poslati ih u pakao i to im najaviti. Ta govna udaraju slabije a kad osete opasnost odmah padaju na kolena. Jedna poruka u vidu potapanja engleza biće im doboljna da shvate gde su i da nestanu sa geopolitičke scene kao tvorci svih zla na planeti. Slefeći korak je da im se naplate zločini. Srbiji prema mojim proračunima morsju dy plate 25 hilljada milijardi dolara. Kazna mora da boli da bi bila kazna. Kaznu da plate sve NATO članice u srazmeri sa silom koju su činili.

Rade

19.02.2023. 17:05

Manite se ćorava posla, što cam ja zla hoću!Tražite od Rusa, ako vam SAD I to dozvoli, da pregovarate o miru, na.sadašnjim pozicijama U suprotnom, iskreno se plašim, neće biti dobro!