OBMANA Zapada u vezi sa ciljevima Minskih sporazuma zahteva obavezno beleženje i dalju kvalifikaciju u pravnom prostoru, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za televiziju „TVC“.

Komentari (3)

buki

12.02.2023. 10:13

Naravno da Zapad mora odgovarati za nesprovođenje i kršenje sporazuma, kako Minskih, tako i Briselskog. I sa operatorom kada sklopiš sporazum, moraš se držati potpisanog, jer ti u suprotnom sledi kazna, a kamo li sporazumi čije kršenje izaziva smrt nevinih ljudi. Jednog lepog dana doćiće i Zapadne ubice pod udar pravde i zakona, a nadam se da svet neće predugo čekati taj dan.

Rašo

12.02.2023. 11:21

Након скоро хиљаду година (од Првог крсташког рата 1094. до данас) непрекидног чињења злочина широм света време је да запад буде суочен са законом и правдом! Они оволико дуго и раде тако мјер никада нису кажњени за зло које су починили!

Tok

12.02.2023. 11:57

Reči Zaharove su pravac da se počne pravno u UN-u rešavati koji su uzoci rata u Ukrajini da bi se izbegli sukobi. Minski sporazumi su opasna prevara Nemačke Francuske Ukrajine do SB UN. Za osudu je polituka varanja. ZAŠTA IZBIJAJU RATOVI?. Zapadne zemlje guraju svet u kataklizmu igrajući na kartu oko posledica a uzroke izbegavaju pominjati. Oni su sproveli i lukave obuke svog novinarstva za huškačku propagandu osvajanja. Tako je zadnjih 30godina rađeno u Jugoslaviji i svuda po svetu .