DAJANA KRENULA DA ZAGRLI KRALJICU, ONA ODSKOČILA U STRANU: Potresna uspomena "odbeglog" britanskog princa - "Nikada je nisam zagrlio"

Novosti online

19. 01. 2023. u 22:27

PRINC Hari je u svojim memoarima "Rezervni" rekao da nikada nije mogao da zagrli svoju baku, kraljicu Elizabetu.

ДАЈАНА КРЕНУЛА ДА ЗАГРЛИ КРАЉИЦУ, ОНА ОДСКОЧИЛА У СТРАНУ: Потресна успомена одбеглог британског принца - Никада је нисам загрлио

Foto: Profimedia/Ilustracija

Vojvoda od Saseksa pisao je u memoarima kako je gledao svoju baku da uživa na koncertu povodom Zlatnog jubileja 2002. godine.

- Dok sam je gledao kako pleše i njiše se u ritmu, hteo sam da je zagrlim. Ali naravno da nisam. Ne dolazi u obzir. Nikada to nisam radio i nisam mogao da zamislim bilo kakvu okolnost pod kojom taj čin ne bi bio sankcionisan - rekao je Hari.

Hari je potom opisao trenutak kada je njegova majka, princeza Dajana, pokušala da zagrli britansku kraljicu.

- To je zapravo više bio skok nego zagrljaj, ako je verovati očevicima. Baka je skrenula da izbegne kontakt, a sve se završilo veoma nezgodno, uz izvinjenja - naveo je on.

Pitao se da li je kraljica ikada zagrlila sopstvenog sina, sada kralja Čarlsa.

- Pitao sam se da li je tata ikada pokušao da je zagrli. Verovatno nije - rekao je on i dodao da je kraljica svom sinu ponudila samo "čvrsto rukovanje" nakon što se vratio kući sa višemesečne kraljevske turneje.

Ako je verovati princu Hariju, ni njegov deda, princ Filip, nije bio drugačiji.

- Zaista, deda je bio toliko povučen, toliko zauzet putovanjima i radom da jedva da je viđao oca prvih nekoliko godina njegovog života - rekao je on.

BONUS VIDEO: SEDAM DECENIJA NA TRONU - Elizabeta druga preminula u 97. godini u zamku Barmoral

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić