PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski gostovao je u specijalnoj emisiji Dejvida Letermana "Mom sledećem gostu nije potrebno predstavljanje", gde je izjavio da je uveren kako bi se rat u Ukrajini automatski završio ako bi nekim slučajem "poginuo ruski predsednik Vladimir Putin".

Ljubica

13.12.2022. 15:12

Kao prvo ni Vi gospodine Zelenski niste besmrtni, a te prehlade mogu biti baš nezgodne.Posebno kad se mnogo pozira za Instagram, a zima je.

PETAR

13.12.2022. 15:24

OVAJ KLOVN CIRKUZANT ZAPADNI ,NAJVECE PRIZNANJE BILO BI MU DA POPUSI PUTINU..KLOVNE JEL TREBA DA TI NACRTAMO DA SI PROPAO CETVRTINU UKRAINE E PROKOCKAO I BALJEZGAS DA SU PAMETNI NAZOVI UKRAINCE DA TE NA LOMACU SPALE KLOVNU DROGIRANI

Pedja

13.12.2022. 15:52

Strasno, odakle pravo jednom novinaru da postavi ovakvo pitanje bilo kome u bilo kojoj emisiji. Ovo je direktan poziv na ubistvo legalno izabranog predsednika, i za ovo bi u svakoj normalnoj zemlji zavrsio iza resetaka. Znam, mnogi ce reci da je to dopusteno u demokratskim zemljama, ajde onda neka postavi isto pitanje ali umesto ruskog da pita za americkog predsednika, mislim da bi ga mrak progutao. Mnogima nije jasno da se u njihovoj demokratiji na svaku sumnju za ugrozenost nekog iz "demokratskog" rezima gubi sloboda, pa kakva je onda to demokratija.

Lela

13.12.2022. 16:13

Moje mišljenje je ,da je Zelenski ,Putinov glumac.Mislim da su u dogovoru i po cijenu svog naroda,samo da osvoje tj.prošire rat i postanu svjetska sila.

Andjelko

13.12.2022. 16:18

Zelenski je pajac, a uz to zli patuljak bez pristojnosti i političke pismenosti. Da nije Putin načelu ove sile zeleni I pola evrope bi bilo deponija starog gvodja i mesinga. Putin i Lavrov su političari na koje treba da se ugledaju budući lideri, da nebi izgledali jadno kvarno i tragično u očima ljudi koji imaju gram mozga, a tek oni malo iskusniji i umniji ih posmatraju kao vanzemaljce