ZVANIČNA predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova predložila je šefu evropske diplomatije Žozepu Borelu da ne meri ljude po sebi kada govori da ljudi na Balkanu ne znaju gde je Donbas i ko je Putin.

BOGDAN

09.12.2022. 08:45

HVALA SESTRO MARIJO ZAHAROVA BABA MI SE ZVALA MARIJA A DEDIN BRAT ZAHARIJA SRBSKI HAJDUK,PA JA NISAM ZNAO DA JE SPANJOLAC borelj OBICAN BASTOVAN DA JE CEO ZIVOT GAJIO PAPRIKE I PARADAJS OPET HVALA COVEK NIKAD NIJE STAR DA NESTO NAUCI.STO SE TICE PUTINA PUTIN ZA SRPSKI NAROD JE SLOVENSKI PRAVOSLAVNI BOZJI POSLANIK-MASAJA KOGA BOG NA PRAVO VREME DOVEO DA SPASI RUSKI I SRPSKI NAROD OD ZAPADNE ZLOCINCE SATANE I LUSAFERE,BOZJI POSLANIK KOJI CE NE SAMO RUSIJU NEGO I SRBIJU SPASITI OD ZAPADNE ZLOCINCE LUSAFERE I SATONE KOJI SU DODEJALI SRPSKOM NARODU JEDVA CEKAMO DA SE OPERACIJE U KIJEVSKU RUSIJU STO PRE ZAVRSE ALI NEMOJTE DA SE ZURITE PA DA PUTIN POMOGNE SRPSKON NARODU DA SE OSLOBODIMO OD ZAPADNE ZLOCINCE GLOBALISTE DUBOKE DRZAVE OKUPATORE I DOMACE IZDAJNIKE PLACENIKE ZAPADA I TO JE TO.SESTRA MARIJA BASTOVANU KAZE DA NE MERI LJUDE PO SEBI SESTRO MARIJO DA TE BOG POZIVI I VECNA NAM BILA TVOJA I NASA DRZAVA RUSIJA I BRATSKI NAS NAROD RUSKI I NAS BRAT VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN.

Dragan

09.12.2022. 09:33

Borelj smatra da su svi glupi kao on i neznaju geografiju,ha ha kako glup zapadnjak ,i on ima neku funkciju,pravi pravcati idiot bez morala i obraza

goran bojanovic

09.12.2022. 12:32

Mi volimo Rusiju i ruski narod, jer znamo kroz kakvu patnju je prošao kroz istoriju. Putin je bio dovoljno hrabar da se suprostavi USA hegemoniji. Živela bratska Rusija.