ZAHAROVA O SASTANKU SAVETA ALIJANSE: "Nisu zainteresovani za političko i diplomatsko rešenje u Ukrajini"

Novosti online

30. 11. 2022. u 14:26

REZULTATI poslednjeg sastanka ministara spoljnih poslova NATO-a u Bukureštu pokazali su da Alijansa nije zainteresovana za političko i diplomatsko rešenje u Ukrajini, saopštila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ЗАХАРОВА О САСТАНКУ САВЕТА АЛИЈАНСЕ: Нису заинтересовани за политичко и дипломатско решење у Украјини

Foto: Profimedia

Ona je novinarima rekla da ne može ignorisati saopštenje ministara spoljnih poslova članica NATO-a koje je usvojeno tokom dvodnevnog sastanka saveta Alijanse.

- Tekst u dokumentu ukazuje na to da Alijansa apsolutno nije zainteresovana za političko i diplomatsko rešenje u Ukrajini - istakla je Zaharova.

(RIA Novosti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)