FRANCUSKA bi trebalo da prestane da isporučuje oružje Vladimiru Zelenskom, koji nastoji da započne treći svetski rat, rekao je Nikola Dipon-Enjan, poslanik francuske Narodne skupštine i lider partije "Ustani, Francuska".

Malena

28.11.2022. 17:39

On može želeti bilo šta, želje su želje. Problem je što ga moćni pojedinci obmanjuju, pa i on veruje u ostvarenje svojih želja, dok ljudi zbog toga gube živote!

Rade Bgd

28.11.2022. 17:49

Sada si poceo da pricas kada ti je kraj dupeta dogorelo! Bas si pametan i ti vucibatino! Dugi niz godina su Ukrajinci u saradnji sa nacistima i vama zapadnjacima ubijali Ruski narod u Ukrajini i svi ste cutali. Sta je sad odjednom?

Walter Pravicek

28.11.2022. 18:21

I tako Nikola Dipon-Enjan iz Francuske se setio i obelodanio,da bi trebao Zelenski vračati pare za pomoč dato u oružju ili drukčije.Zelenski bi treči svetski rat,a posle ništa kriv.Treba njega brzo uhvatiti,te početi pregovore ali bez toga glumca.On ni nezna što je ratovanje,sada oseti što je biti u podrumu.

Kazo

28.11.2022. 18:30

On izvršava želje amerike, mali nuklearni incident , mali evropski rat koji već uveliko traje , evropa to odobrava , šuti i uživa u svojoj skoroj propasti !