AMERIČKI predsednik Džozef Bajden izjavio je da će republikanci pokrenuti postupak njegovog opoziva ako preuzmu većinu u Predstavničkom domu i Senatu Kongresa na izborima koji će se održati 8. novembra,

Komentari (7)

Velja

06.11.2022. 08:32

Kakav bre impičment? Ovaj je je bre već zreo za mekanu sobicu sa vidom u baštu nekog doma da izdrndale. Ovome nebi trebalo da se dozvolli da se više približi Vašingtonu kao gradu a gde nekoj funkciji. A njegovom glavnom sponzoru, Sorosu, bi trebalo da se sudi za svetski genocid.

Walter Pravicek

06.11.2022. 08:56

Bajden tata Hantera,onog sa "mizernom" platom od 50 hiljada dolara u Ukrajini,bi baš zbog tog svog sina trebao sam odiči na smetlište historije.Ili u dom staraca,ako nije dovoljna skrb za njega kuči od druge mu supruge.Hanter mu neče pomoči,niti Zelenski.I tako čemo opet imati druge ljude na vlasti u Ameriki,pa valjda i prestanak darova,koji idu odmah sa pomočjo Ruskih vojnika na smjetište.Zajedno sa "instruktorima".A žene od njih dobivaju njihovo penziju u Ameriki.

Šator

06.11.2022. 08:59

А руковање са ваздухом? То није ваљан разлог? Због тога не би прошао ни љекарски преглед за посао ноћног чувара.

Čika Velja

06.11.2022. 10:05

Uh što volim tu reč "impičment"! Tako me neodoljivo asocira na nešto da sam i komšijama počeo da govorim da će ih strefiti "impičment"...baš kad se ne nadaju?!?!

Debilarijum

06.11.2022. 13:49

Bajden je prevarom postavljen na mesto predsednika, a da toga ni sam nije svestan. Njegova karijera je od početka bila takva da je postavljan na funkcije kojima nikada nije bio dorastao. Njegovi govori o bombardovanju Beograda već tada su ukazivali na teške mentalne probleme, ali baš zbog toga je i bio postavljan na funkcije. Dakle, jedan bedan lik jedna kriminalna gramziva figura. Mesto mu je u zatvoru i da ostatak života živi u paklu koji je stvarao.