PREDSEDNICA američkog Kongresa Nensi Pelosi, koja učestvuje na samitu Međunarodne krimske platforme u Zagrebu, poručila je da se mora učiniti više za odbranu demokratije, da će ostati uz Ukrajinu i Rusiju smatrati odgovornom.

zora

24.10.2022. 12:41

Da li Hrvati veruju u to? Ako veruju saznace kolika je to istina ako dodje do rata pa ih gurnu u prve redove kao topovsko meso.Drzava ce im biti unistena u odnosu na Amere koji sebe smatraju DALEKO. Ameri za kljucne saveznike imaju i specificna naredjenja. Ovako i nikako drugacije.

Richard

24.10.2022. 13:06

Ključni za šta ? Da i njih gurnete u neki rat za vaše potrebe ? Ne, neće braća Hrvati nasesti na sataninu podvalu. Nensi povuci se u penziju, dosta zla nanosiš. Trampe, požuri !

RAKONI

24.10.2022. 14:27

Pa kad su spali da im Biden bude predsednik a ova glavna u kuci poslanika Hrvatska je jos i Bog Bogova !! Koga god mogu da kupe za saku dolara a onda narod da placa kroz nos za clanstvo u njihovoj NATO imperiji u kojoj su vece sluge nego sto su crnci bili u proslim vekovima a i danas su velikom vecinom narod 3ceg reda, taj im je naj jaci saveznik!! Kada od ove gorospije cujete njihov razlog za bratoubilacki rat u Ukrajini i kada vidite ko ih prati u stopu u tim nebuloznim lazima onda treba stvarno da nestanu sa planete !!

Stiv

24.10.2022. 14:27

Прави Американци су Индијанци а ви сте мешавина којекаквих Дођоша без порекла! То што подстичете Усташлук шкоди и вама и Усташама, јадна је шака Крвата које ви под помажете!

Spasitelj

24.10.2022. 16:01

Pa ako je jedna ustaška hrvatska, predstavlja kao "demokratsku" polugu u našem regionu, i to izjavljuje jedna kongresmenka tok najvećeg zla na čovečanstvu, amerika, to je u najmanju ruku degutantno. Razlog??? I jedni i drugi su bili počinioci najvećih zverstava u ratovanjima. Ustaše iz hrvatske u II svetskom ratu i devedestetih, i njihovi mentori, kauboji iz amerike koji su, (nema skoro zemlje gde nisu ratovali), na najsvirepije načine ubijali te oslobodioce tih zemalja, da su ta zverstva, prevazilazile i ustaške krvnike. Dovoljno je da smo u pregledaču napišete zločini amerikanaca, i prvo će vam izbaciti Vijetnam, i ako tu pročačkate malo više, naći ćete što sam i ja našao a to je naslov; Amerika, rat i zločini: Masakr u vijetnamskom Mi Laju - pokolj koji je Vašington probao da zataška od ove godine izvor BBC NEWS na srpskom. Ko pročita ovaj članak, u najmanju ruku će posle toga biti u totalnom šoku, šta su ti američki kauboji radili borcima za slobodu te zemlje. I normalno je da takoj fašističkoj zemlji bude ustaška hrvataska ključni saveznik.

Tok

24.10.2022. 21:29

Pelos spasiteljica demokratije došla u Hrvatsku dominantnu državu u regionu da se bori huškanjem protiv Rusije. Tako je govorio i bio pozdravljen a zatim i cvećem dočekan Hitler u hrvatskoj. Neće ići u Jasenovac zbog poštovanja Hrvatske a u ostalom ko se bavi istorijom od osvajača i porobljavanja. Pelos štiti međunarodno pravo van dogovora UN po američkom modelu. Zato je ugrožen mir u evropi aziji africi i podele i mir u samoj Americi. Ne verovati je ono što uče deca o demokratiji a krenulo sa ovih prostora do ovo danas što osoba političarka od 80godina kao Pelos priča o čuvanju demokratije a huška na rat tj osvaja demokratiju Silom. Mnogo pa mnogo, menja se pravac

kosovce

24.10.2022. 23:13

Stvarno verujete da Nensi zna gde je dosla i ko su hrvati? - Ameriku vodi saka senilnih ljudi, nije ni cudo sto ratuju sirom sveta, matorci nemaju sta da izgube. Sto se tice njenje ljubavi prema hrvatima, pa vrana vrani oci ne vadi. Ili kako kazu, slican se slicnom raduje. Amerikanci nemaju ljubavi i obraza, samo interes i koristoljublje.