RAT u Ukrajini traje već 222 dana.

Komentari (13)

deki

03.10.2022. 07:36

Da li se ovaj Crnjanski ,kad se probudi izjutra,pogleda u ogledalo?? pa druze jesi li ti normalan? Sta to bulaznis?...koja je tebe muka naterala da dajes ove nebulozne izjave? po cijem nalogu druze to radis? imas li ti zenu,decu,prijatelje? vide li te oni sta radis?..strasno...Pomozite ovom coveku ! Bog ce Vam vratiti!

Milivoje

03.10.2022. 22:10

@Sramota - Цео свет се спрда са таквима као ти.А са Русијом се на неки начин подсмевају 20-так држава,већином су уз Русију болесникче иди пасе љечи.Види Ј.Америку,Африку Средњи исток,Азија , Индокина.Сви уз братску и јаку правичну РУСИЈУ.

POPE

03.10.2022. 11:42

Kijev se non stop bavi Ruskim gubitcima? Pa majstori objavite jednom vase i zapadne gubitke. Vise oruzja ste dobili sa zapada nego sto ga ima Rusija. Gde nestade to oruzje? A o gubitcima u ljudstvu i da ne pricamo.

Joca

03.10.2022. 15:01

Ruska strategija - ako ne objavljuju poraze, oni se nisu desili! Ovo što im Ukrajinci rade, rasturaju ih kao zvečku i ulaze uskoro u Lugansku oblast... kod Hersona danas otčepio front, rasturili su Ruse. Bolje da se priča o tome otvoreno, onda bi i sam narod imao više poverenja, ovako - laž do laži... Rusi samo pričaju o ukrajinskim gubicima, kao jesu nas urnisali i osvojili opet 1.000 kilometara kvadratnih, ali izginulo ih je na stotine... sve manje ljudi veruje Konašenkovu i ekipi.

Milan Toplica

03.10.2022. 22:19

@Joca - Јоцо такви уљези као ти непали,цео Запад ратује против Русије на разне начине.Ти Украјински фашисти убијају цивиле гранатирају места где нема војске,док Руси братски народ чувају да негине.Зеленски лудак као што је био Хитлер никакве разлике нема,али овај Хитлер ће завршити у Ћорки па на вешала у нашој драгој Русији.

Ljube

03.10.2022. 16:32

Sramota @,,,,vi stvarno onda ne znate koliki je Svet i sta je isti . Vidis ,zivim na Zapadu ,toliko stranaca ,ali me iznenadilo sto su vecina Nemci poreklom ,pozitivno misljenje o Rusima u ovom momentu imaju ! Razume situaciju ,razume okupaciju ,ponizenja ,svoju sramotu .Svet je veliki ,sramota da to ne znate .

Dora

03.10.2022. 18:06

@Joca Vi ste pod jakim uticajem zapadne propagande. Obajvljuje se samo šta Zelenski kaže i zahtijeva. O ukrajinskim poginulima nikada ni jedne riječi, kao da neki ukrajinski duhovi ratuju sa Rusima. Koliko se piča o napredovanju Ukrajinaca, trebali bi već da su stigli do Moskve.

Soko

03.10.2022. 20:50

Nebih bio u koži Ukrajinaca posle odcepljenja ove četiri regije.Sad će ih Rusi satrati kao tanjirača njivu.Sad više neće biti selektivnosti u akcijama.Predstoji osvajanje još četiri oblasti na čelu sa Odredom.Evropski fašisti će sve više da cvogoću prvo od hladnoće u stanovima a potom na ulicama u demonstracijama.

Ica

03.10.2022. 20:55

E moji Ukrajinci,zapad vas koristi da dođe do Ruske čiste zemlje i vode.Zelenskog briga za narod a vi ćutite,žalosno.Izabrali ste za vođu jednog klovna,ili ga je zapad postavio,ali šta to vredi.Ruse niko i nikad nije uspeo da uništi,pa neće ni zapad.

Bez

03.10.2022. 22:19

Rusi su zaista zaglavili u ovom sukobu, krenuli su prenaglo, prebahato sa premalo vojnika i opreme ali brzo su shvatili grešku i povukli se. Sad se dešava kontraofanziva koja ima efekta uprkos ukrajinskim gubicima na koje niko i ne gleda. Zapad se cakli od ponosa i uzbuđenja zbog tog uspeha a ne vide da time zaista zabijaju ekser u Rusiju koja će, na užas svih nas, koristiti ultimativno oružje da se oslobodi pritiska i pokuša odvratiti zapad od dalje podrške ukrajini. Šta dalje...?