NEMAČKA ministarka odbrane Kristina Lambreht rekla je da će se o zahtevu Ukrajine za ulazak u NATO razgovarati sa svim članicama Severnoatlantske alijanse.

Komentari (4)

Dora

01.10.2022. 11:15

Sila može svako pravilo preskočiti. Bit će onako kako Vašinton i London odluče. Samoj Njemačkoj nije u interesu da Ukrajina uđe u nato, ali to Vašington ne interesuje. Kada bi Ukrajina ušla u nato, onda bi i Njemačka direkton bila uključena u rat, a Rusija se dobro sjeća stradanja u drugom svjetskom ratu. To bi Ruse dobro razljutilo i tek onda bi buknuo rat koji bi se pretvorio u treći svjetski. Najviše bi stradala Njemačka, zato se Njemica javila prva da komentariše. A riječi da svako može podnijeti zahtjev su namijenjene da ne bi naljutila Vašington koji je vođa.

Walter Pravicek

30.11.2022. 15:18

Ponuda Zelenskog,ne molba je bila jasna:primite nas u NATO.E tu je caka:5.članak kaže ,da je napad NA JEDNU ČLANICU,NAPAD NA SVE .I tako pitanje tim bez mozga: Biste vi hteli treči svetski rat?NE!Onda ne želite sebi i ljudima slabo!tko misli,da če biti kao do sada NIJE VIDIO snimke iz Nagasakija i Hirošime,kada su Ameri bacili 2 atomske bombe,a ove novije su mnogo puta jače.Što je njima bilo trebalo uništiti civile na ostrvu Okayama ,a posle rata su tamo prisutni na Okinawi ostrvu.A Japanci njih mrze.