RAT u Ukrajini danas je ušao u 208. dan.

Komentari (5)

Jastreb

19.09.2022. 07:17

Kako Rusiju razumeti kao veliku silu kad i pored dominantne avijacije, raktenih sisitema beže pred ukrainskom vojskom koja sve to nema? Kako objasniti svakodnevno bombardovanje Donjecka i Luganska, od ukrainaca, a kao pod ruskom su zaštitom i prisutnom vojsko. Pa ne gadjaju ove gradove iz Španije nego tu u Ukraini iz blizine. Pa gde su tu ruski sateliti koji valjda vide svaki pokret i najmanje grupe vojnika? Pa za 5 minuta ruska avijacija može da se nadje u vazduhu i da uništi te sisteme. Ali je očigledno da u ruskoj vojsci NIŠTA NE FUNKCIONIŠE A IZGLEDA I NEĆE DUGO VREMENA.

Zoran

19.09.2022. 16:45

OEBS i druge nazovi organizacije su organizovale i sprovele Račak, Markale, Srebrenica, bombe kod fakulteta Tuzla itd, tako je sad i u Ukrajini. Kad neko gubi onda na bilo koji način će dokazivati kako suprotna strana to izaziva. Rezultat je bombardovane Srbije i Rep.Srpske. A poslije toga ide suđenje ratnim zločincima. Kao na filmu!

Nevski Aleksandr

20.09.2022. 02:24

"Najbolje" informacije stižu iz nepoznatih , nezvaničnih, neimenovanih izvora. Koje se nemogu proveriti. Ti izvori su vrlo verodostojni. Zašto prenosite takve informacije , zbog senzacije ? Što se tiče moći ruske armije, Jastrebe . Ne ide to tako. Ti verovatno ne znaš da postoji zasićenje sistema za protiv vazdušnu odbranu, tako reći lažnim napadima, a koji imaju istu mogućnost udara i ne smeju se propustiti da bi posle krenuo pravi udar. A što se tiče artiljeriskih vatrenih tačaka, one su sve danas lako pokretljive i uglqvnom na točkovima ( laki) ili gusenicama(teški), ili kombinovano. I ispaljuje se nekoliko plotuna i potom se menja mesto dejstva upravo zbog mogućeg dejstva avijacije. Što se tiče satelita. To što ti govoriš su bajke za malu decu. Najbolje i najbliže izvidjanje terena trenutno su dronovi a ne sateliti. Hvali nam danas jedan Lazanski. Ali ga nema na žalost. Pa slušamo svašta. Pozdrav.

Djape

20.09.2022. 07:51

Boze moj grupa Wagner sprovodi tajne operacije pod okriljem Kremlja??? A sta radi CIA vec 100 godina pod okriljem Vasingtona nad celim svetom???