AMERIKA ŠALJE VOJNE SAVETNIKE U UKRAJINU? Kongresmeni ne veruju vlastima u Kijevu i u sposobnost vojske

P. Z. S. / riafan.ru

25. 07. 2022. u 00:57

SAD bi trebalo da pošalju vojne savetnike u Ukrajinu, izjavili su predstavnici delegacije američkih kongresmena koji su prethodnog dana posetili Kijev.

АМЕРИКА ШАЉЕ ВОЈНЕ САВЕТНИКЕ У УКРАЈИНУ? Конгресмени не верују властима у Кијеву и у способност војске

Foto: Printscreen


Član Predstavničkog doma Miki Šeril napomenuo je da će na ovaj način službenici za logistiku u Ukrajini pružiti Vašingtonu informacije o tome gde se nalazi oružje.

- Jedini način da se postigne kontrola je da se pošalje određeni broj savetnika u Ukrajinu da pomognu njihovoj vojsci u planiranju i logistici - rekao je Majkl Volc, član Predstavničkog doma američkog Kongresa.

Ranije je vojni ekspert Boris Podoprigora rekao da zapadne zemlje koje snabdevaju kijevski režim oružjem i opremom teško da imaju jasno razumevanje narednih koraka u sukobu u Ukrajini.

BONUS VIDEO - KAKO DELUJE TOS-1A: Snimak lansiranja projektila sa višecevnog bacača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)