ZAMENIK predsednika administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov rekao je da će Vladimir Zelenski morati da izađe pred sud za ratne zločine.

Mikiboy

19.07.2022. 10:02

Pa naravno da ce odgovarati jer svesno salje svoje vojnike u sigurnu smrt.Odgovarace i mnogi politicari iz Evrope pa i Sveta kada dodje vreme a to ce biti uskoro pobedom Rusije nad Ukrajinom.

Balkan

19.07.2022. 10:29

Pored Zelenskog tu bi trebalo da se nadju Amerikanci, Englezi i ostali Evropljni koji su potpirivali vatru od Majdana pa naovamo, a narocito od 2014. Unistili su jednu zemlju zarad Americkih sebicnih interesa postali vazali i dalje teraju istu pesmu kao Zelenski, koliko jos Ukrajinaca treba da pogine za rat Amerike i Rusije na teritoriji Ukrajine valjda ce se nardo Ukrajine probuditi i shvatiti ko im je bio najveci neprijatelj i zbog koda su stradali, Zelenski glumac nije bitan, osim kao osoba koja je sprovodila tudje ideje. Ziveli

deda

19.07.2022. 11:01

Svet treba da shvati da Englezi u svojoj prljavoj politici rade sve ovo preko svoje najvece kolonije Amerike . U svim ratovima su Amerikanci a ratove zagovarali Englezi . Toje prokletstvo koje Englezi nose u sebi injihovo Crno plemstvo koje sve to vodi.

Branko

19.07.2022. 11:34

Од брице-комичара до великог диктатора може бити само један корак, као и од великог манипулатора до великог злочинца коме ће судити његов народ као што је суђено Чаушеском..

i treba

19.07.2022. 18:24

on salje prvenstveno rusko stanovnistvo da ga satre a sta je sa decom u domu za sirocad gde su nacisti postavili artiljeriju,sta je sa decom u dombasu i lugansku a tek izjave i pretnje od kojih se dize kosa na glavi,srbima se sudilo i po komandnoj odgovornosti .