ZA SMENU ODGOVORAN BETMEN: Zaharova ironično prokomentarisala optužbe odlazećeg premijera Bugarske

Tanjug

23. 06. 2022. u 09:32

POTPAROL ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ironično je danas komentarisala optužbe sad već bivšeg bugarskog premijera Kirila Petkova da je za njegov odlazak s položaja kriva i ruska ambasadorka Eleonora Mitrofanova i rekla da na spisku "krivaca" nedostaju još neki izmišljeni filmski likovi.

ЗА СМЕНУ ОДГОВОРАН БЕТМЕН: Захарова иронично прокоментарисала оптужбе одлазећег премијера Бугарске

Foto: Tanjug/Alexander Demyanchuk/TASS Host Photo Agency Pool via AP

- Neodostaju još samo Betmen i žena-mačka. Mislim, čovek se umorio, počeo je da bunca - rekla je Zaharova ironično, prenosi Sputnjik.

Nakon što je bugarski parlament izglasao nepoverenje vladi Petkova, on je krivicu svalio na trojicu političara i Mitrofanovu.

Petkov je prozvao biznismena i bivšeg poslanika Deljana Pejevskog, lidera stranke GERB i bivšeg premijera Bojka Borisova i Slavi Trifonova, čija je stranka „Postoji takav narod“ ranije napustila vladajuću koaliciju.

Stranka GERB je inicirala glasanje o nepoverenju vladi.

Radio-stanica BNR prenela je da je Petkov rekao da je želeo da brani interese zemlje, a da su aktivnosti opozicione partije „Preporod“ dovele do prodora ruskih interesa, navodi Sputnjik.

 

BONUS VIDEO: ČUVAJTE SE OVE DEVOJKE: Kineskinja pokazuje veštinu baratanja nunčakama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba