PREDSEDNIK Ruske Federacije Vladimir Putin danas je na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu izneo svoje viđenje stvaranja Ukrajine.

LENJIN POKLONIO DONBAS A HRUSCOV KRIM

17.06.2022. 22:17

Ruski narod je zadesila ista sudbina, koja je zadesila srpski. SRPSKE TERITORIJE SU POKLANJALI TITAGA I KARDELJ, uz pomoc srpskih izdajnika.

Šator

18.06.2022. 08:28

@LENJIN POKLONIO DONBAS A HRUSCOV KRIM - Тако је, потпуно иста матрица комуниста. Нажалост, из претежно комунистичке породице сам, и за сљепило предака смо и као породица платили цијену. Истина, код нас нисмо се одрицали српског идентитета и традиције, али најстрашније ударце српским интересима нанојели су српски комунисти који су се потпуно одрекли српског идентитета. Нпр. тата ми је причао како се неких 70-тих посвађао са земљаком на факултету у Сарајеву који је видио да тата пише ћирилицом, и како га је прозивао како је "назадан" и сл. Тај тип са фамолијом сада живи у БГ. Нисам за освете, али ко је гријешио мора признати да је гријешио и да се исправља. А обе који се не исправљају, морамо елиминисати из окружења, нека иду са другим конвертитима, далеко им кућа...

milan lala

18.06.2022. 14:53

Sve sto je bilo Rusko a ukradeno oteto na prevaru bez pitanja naroda Rusija ce vratiti . Ukraina ce biti u granicama kave su bile pre Lenjinovih i Hruscovih poklona Ruskih teritorija Ukraini. Nema SSSR nema ni poklona .

Combo

18.06.2022. 15:40

Ispod teksta imate galeriju o defileu Čečena u Groznom. Obratite paznju,oprema im je od firme Stich Profi. To je američka firma koja proizvodi vojnu opremu,imaju pogon i u Rusiji.