SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 95. dan. Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je juče telefonom sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Putin ih je obavestio da je ruska strana otvorena za obnovu dijaloga sa Kijevom. Rusi su juče uspešno testirali hipersoničnu krstareću raketu Cirkon na udaljenosti od oko 1.000 kilometara. Raketa je ispaljena iz Barencovog mora i pogodila je metu u Belom moru.

Komentari (9)

buki

29.05.2022. 11:40

@Đole - Đole, mislim da je obrnuto - da Zapad fenomenalno manipuliše Zelenskim, jer Zapad (SAD) i vodi rat protiv Rusije, samo koristi ukrajinsku živu silu. Ako Ukrajina i dobije atomsko oružje, to neće biti zato što ga je Zelenski tražio, nego zato što su Ameri to odlučili.

Cash

29.05.2022. 12:46

Baš je Rogozin dao dobru ideju. Ono što zapad radi, ne bi ni pijan radio❗ Nudi im da se bar napiju po povoljnim cenama, kako bi se brukali za manje pare?

Joke

31.05.2022. 22:58

Ovaj zelenski me podseca na hitlera u poslednjim danima. Kada prica da ce nijhove trupe doci i zadati smrtonosan udarac boljsevicima. A Rusi vec usli u Berlin. Tako i ovaj jadnicak ne zna gde udara izgubio toliku teritoriju i svakim danom jos gubi. A on kao hitler prica i masta zapad mu okrenuo ledja. Koristili ih kao topovsko meso , da se sloveni ubijaju. Malo slali placenike da opipaju teren da vide kako ce im biti protiv rusa. I sada ovog pustili niz vodu.