JEZIVE REČI MAJKE MLADIĆA KOJI JE UBIO 19 UČENIKA: "Oprostite mom sinu, imao je svoje razloge" (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2022. u 21:53

MAJKA Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Rob u Teksasu ubio 19 učenika i dve učiteljice zamolila je javnost da oprosti njenom sinu.

ЈЕЗИВЕ РЕЧИ МАЈКЕ МЛАДИЋА КОЈИ ЈЕ УБИО 19 УЧЕНИКА: Опростите мом сину, имао је своје разлоге (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ABC NewsLive/Tanjug AP

Adriana Martinez Rejes, čiji je sin u vremenskom periodu od nekoliko dana kupio dve puške i ogromnu količine municije i ubio 21 osobu, dala je izjavu za medije. 

- Nemam reči. Ne znam šta je mislio. Imao je svoje razloge zašto je učinio to što je učinio. Molim vas, ne osuđujte ga. Ja samo molim da mi oproste nedužna deca koja su stradala - rekla je njegova majka. 

Rejes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o razlozima koji stoje iza odluke njenog sina da upuca svoju baku i nakon toga počini masakr u obližnjoj osnovnoj školi. 

Podsetimo, senator iz Teksasa Toni Gonzales izjavio je danas da je masovni ubica Salvador Ramos uhapšen pre četiri godine nakon što je "rekao ljudima da planira da zapuca u školi kada napuni 18 godina".

- Ubica je uhapšen pre nekoliko godina, pre četiri godine, jer je imao ovaj plan i rekao - "kad budem apsolvent 2022. godine, pucaću u školu", rekao je Gonzales za Foks njuz.

Važno je istaknuti da su vlasti ranije rekle da Ramos nije imao kriminalnu prošlost.

BONUS VIDEO - PRAZNI RAFOVI U NJUJORKU: U SAD znak za uzbunu zbog nestašice hrane za bebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

KINA AROGANTNO NARUŠAVA MIR Premijer Tajvana o akcijama kineske vojske