MAJKA Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Rob u Teksasu ubio 19 učenika i dve učiteljice zamolila je javnost da oprosti njenom sinu.

Komentari (4)

Bazooka

28.05.2022. 02:57

Ljudi su radi da sude bez da razmisle malo prvo. Dečka su možda maltretirali, možda je trpeo nasilje godinama i u nekom trenutku pukao. Moguće da ima nekih psihičkih problema i posledice dugogodišnjeg maltretiranja, ako se tu još doda nerazumevanje učitelja i odsustvo roditelja koji verovatno rade od jutra do mraka, eto rezultata. Vi što mislite da su vam deca 'anđeli' treba da ih vidite kakvi su kad ke među njima neko dete koje je ranjivo, napadaju kao kobci, najstrašnije stvari su u stanju da urade... Ali neee, moje dete to nikada nebi uradilo ... E pa jeste, i evo rezultata.

Mimi

28.05.2022. 10:10

@Bazooka - Naravno da je mami tesko ali ubiti toliko dece. Kakav oprostaj? Ako je maltretiran i nista nije uradjeno, nek se premesti u drugu skolu. Za mene nema opravdanje za ovako nesto sem ako nije psihicki zdrav.

Djoka Proka

28.05.2022. 09:53

Tuga prevelika! Mali je očigledno bolestan mlad čovek. Uhapsiti, pa lečenje, pa smrtna kazna! Jer... Iskustvo pokazuje da tu nema leka ni izlečenja! Društvo se mora osloboditi psihopata da bi preživelo.