SNIMAK PREDAJE POSLEDNJE GRUPE IZ AZOVSTALJA: Tetovaže govore sve - ruske snage odvajaju ekstremiste od pripadnika ukrajinske vojske (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

20. 05. 2022. u 22:37

MINISTARSTVO odbrane Rusije objavilo je snimak izlaska poslednjih militanata ukrajinskog nacionalnog puka „Azov“ iz metalurškog kombinata „Azovstal“ u Mariupolju.

СНИМАК ПРЕДАЈЕ ПОСЛЕДЊЕ ГРУПЕ ИЗ АЗОВСТАЉА: Тетоваже говоре све - руске снаге одвајају екстремисте од припадника украјинске војске (ВИДЕО)

Foto: RIA Novosti printskrin



Na snimku se vidi kako nacionalisti predaju lične stvari ruskoj vojsci na uvid. Ruski vojnici takođe pregledaju odeću militanata i traže da vide tetovaže.

Jedan od učesnika Azova je, posebno, pokazao veliku tetovažu u boji na levom ramenu sa portretom poznatog nacionaliste Maksima „Tesaka“ Martsinkeviča.

Kako se navodi, ukupno se predalo 2.439 ekstremista i ukrajinskih vojnika koji su bili pod blokadom u „Azovstalju“.

-Danas, 20. maja, predala se poslednja grupa od 521 ekstremiste.Takozvani ‘komandir’ nacističkog bataljona 'Azov' (protiv čijih je pripadnika u Rusiji pokrenut krivični

postupak), odvezen je sa teritorije čeličane u posebnom oklopnom transporteru, kako se građani Marijupolja, ogorčeni zbog mnogobrojnih zverstava njegovih pripadnika, ne bi obračunali sa njim, objasnio je Konašenkov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna