GRUŠIĆ SLAVI NOVE DRUMOVE: Novi asfalt u šabačkom kraju (FOTO)

V.Mitrić

04. 05. 2022. u 15:30

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je selo Grušić i pratio je završne radove na asfaltiranju ulice Janka Veselinovića.

ГРУШИЋ СЛАВИ НОВЕ ДРУМОВЕ: Нови асфалт у шабачком крају (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

Urađen je nov asfalt u dužini od 1400 metara i širini 4 metra. Osim ove, asfaltirane su još tri ulice udužine 2,1 kilometar. Vrednost radova je 18,2 miliona dinara, a finansiraju se iz gradske kase.

Gradonačelnik Pajić je istakao je da „nijedno mesto u Mačvi, Pocerini i Posavotamnavi neće biti zaboravljeno“.

- Teško je poverovati, ali ulica Janka Veselinovića, u kojoj se nalazi veliki broj domaćinstava, do sada nije bila asfaltirana. Asfaltiran put, na koji su meštani Grušića dugo čekali, od izuzetne je važnosti i za vredne domaćine, ali i mlade ljude koji su ostali da žive na selu. Ovo selo poznato je po proizvodnji jagoda kojima sada kreće sezona. Meštani Grušića sada će novim putem moći lakše da obavljaju svoje poslove i da imaju uslove dostojne 21. veka. Želimo da omogućimo normalan život i onima koji su udaljeni od grada. Izbori su prošli, gradska vlast će raditi ceo mandat za svoje sugrađane, bez obzira da li su u toku izbori. Ono što su nam iz Mesne zajednice Grušić rekli da je prioritet, to smo i uradili. Od Šapca pravimo grad budućnosti - istakao je Pajić.

Foto: V.Mitrić

U Grušiću ima oko hiljadu stanovnika koji žive u 220 domaćinstava i pretežno se bave voćarstvom, od čega je najzastupljenija jagoda.

Foto: V.Mitrić

- U našoj mesnoj zajednici ima dosta mladih. Nov put nam mnogo znači jer je to jedan od uslova za normalan život. Naše zahteve smo ostvarili zahvaljujući gradskoj vlasti na čelu sa gradonačelnikom Pajićem - priča Branislav Lazarević, predsednik Mesne zajednice Grušić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!