SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 68. dan.

Komentari (6)

BOGDAN

02.05.2022. 07:59

AMERIKANCI I ENGLEZI VODE RAT U KIJEVSKU RUSIJU PROTIV RUSKU VOJSKU I TO JE TO.NITI JEDAN PLACENIK SE NECE ZIV VRATITI U ZEMLJU ODAKLE DOLAZI RUSI IMAJU VELIKO ISKUSTVO U RAT PROTIV GLOBALNE TERORISTE KOJE REGRUTUJE PLACA I OBUCAVA AMERIKA I ENGLESKA.

komandant 1001

02.05.2022. 10:01

Putine, šta sada raditi, kada evo, ameri ulaze sa svojom vojskom u rat? Treba im javiti da će ruski tepih bombi sravnati KIjev...jer ratovi uvek završavaju ovako ili onako. Kada su isti ti ameri u ww2 sravnali gradove Berlin, Hanover, Drezden a atomskim bombama Hirošimu i Nagasaki da završe sa ratom, šta znači jedan Kijev....Udri Putine jer rat mora da stane...ne učiniš li to rat će trajati godinama

TRAMP JE POTPUNO U PRAVU

02.05.2022. 11:17

DO RATA NE BI DOSLO, DA JE ON PREDSEDNIK. Cekali su nacisti dok uguraju onog dementnog u Belu Kucu, koji im je obecao blagostanje i prosperitet, a doneo im je sve manju i manju drzavu, od 2014. godine kada je dementni starac poslao sina i Nulandku, da podrze naciste na Majdanu i potpomognu puc na regularno izabranog predsednika Janukovica, u tom pucu su ucestvovail i ministri inostranih poslova Nemacke i Francuske. Od 2014. godine i nacistickog Majdana, Ukrajina je izgubila (do danas) preko 100.000 km2, uz mogucnost da izgube jos dva puta toliko, jer sve sto je sa leve strane Djepra kao i Odesa bice Novorusija. Mozda je nacistima uteha, da ce se ameri EU i NATO borit do poslednjeg ukrajinca, a ti poslednji ce bit Zelenko i braca bokseri, koji ce pobec kod svojih sponzora, teren je pripremljen, bankovni racuni su puni, pomoc redovno stize, a ceh ce da plate stanovnici drzava koje potpomazu nacisticki rezim koji je pokrenuo rat 2014. godine, da bi po modelu ustaskog rezima iztrebio ruski narod u Ukrajini.

Ha ha ha

02.05.2022. 14:48

Sa ovakvim napredovanjem Rusi ce osvojiti Donbas za 10 godina. Onim ukrainskim vojnicima u Slavjansku treba javiti da je taktika ruske vojske da do nega dodju kad ovi budu umrli od starosti.

db

03.05.2022. 11:14

Da se ne vodi ova operacija Ukrajina bi izazvala Treći svetski rat u ime svojih sponzora iz USA . Napred Rusijo oduvek si oslobađala Evropu od uzurpatora .

Goca

22.07.2022. 23:07

Hrabra, pravedna, najzdavija nacija u svetu je RUSIJA!! Ne trudite se vise umobolni zapade da sprovodite propagandu u korist nacizma, fasizma, morate znati jedno da je najveca snaga covecanstva RUSIJA. Tesku dijgnozu vi zapadnjaci imate, nema vam spasa.