PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da ruske snage imaju za cilj da zauzmu istok i jug zemlje, i požalio se da zapadne nacije nisu obezbedile Kijevu dovoljno protivraketnih sistema.

Komentari (7)

Dragan

03.04.2022. 02:38

Citajuci ovu izjavu Zelenskog se da zakljuciti da on ili obmanjuje samog sebe a i druge, ili mu je "komplikovano" da shvati smisao i cilj specijane operacije RF.

Milivoje

03.04.2022. 07:45

Konačno ste shvatili. Rusija će preuzeti kontrolu nad gotovo svim ukrajinskim nalazištima prirodnih energenata, a ona su po rezervama druga u Evropi odmah iza norveških, biće uništeni svi ukrajinski vojno-industrijski potencijali, ukrajinska vojska će biti svedena na minimalnu meru, Rusija će preuzeti potpunu kontrolu nad prilazima Azovskom i Crnom moru iz pravca Ukrajine, ostatak Ukrajine neće kontrolisati NATO, a ukrajinski neonacisti preko Dnjepra, će biti prepušteni u nadležnost Poljacima. Skleroticna liberalna evropska elita se ljulja jer nema odgovor na energetske posledice "nuklearnih" sankcija koje je histerično uvela Rusiji. Mesec dana čitamo i slušamo glupe analize o tome kako je ruska vojska zapela u Ukrajini, a sada nam ti isti analitičari sve ovo predstavljaju kao vojni poraz Rusije i kraj Putinove vladavine.

naivna

03.04.2022. 18:16

Dobro jutro Zeleni. Kasno se budis. Sve ti izgleda kao strasan san. Prestani da glumis vec jednom i razgovaraj licno sa predsednikom Putinom.