UKRAJINA je stvorila odrede partizana u pozadini ruskih trupa, koji uključuju veoma veliki broj ljudi, rekao je Kiril Budanov, načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine za američki poral Nejšn.

Komentari (9)

Velja

26.03.2022. 21:21

Oće, oće, samo čekajte. Bez podrške naroda nema nikakve gerile, pošto niste vi nikakvi partizani, nego nacistički teroristi. A kad ste počeli da pucate u svoj narod ode vama podrška.

branexx

26.03.2022. 22:58

Jesam li ja ovo dobro pročitao ? Svi znamo ko je najviše trpeo u Vijetnamu i Avganistanu . Narod . Poređenje je vrlo opasno , pogotovo što znamo i koja je strana pobedila , a to nisu Ameri i njihovi saveznici .

Mile

27.03.2022. 01:31

Ipak, nije ovo Avganistan ni ono vreme. Danas i da postoji i da bilo gde udari ta jedinica bice unistena u roku od najvise 10 minuta, dovoljno je da se javi mesto napada i tu su odmah i bespilotne letilice i Avioni koji napadju tu jedinicu do unistenja, prema tome general lupa gluposti sa svojim jedinicama i lovcima, ima samo srece sto je ziv jer je ruska vojska jos uvek prema njima dosta miroljubiva i napada samo vojsku, onoga momenta ako krenu partizanske jedinice doci ce i do njihovog kraja i ogromnog broja zrtava.

Uros

27.03.2022. 01:44

Mislim da je ovo potencijalno americko testiranje ruskih AI lovaca na ljude u post apokalipticnom scenariju, ako bi se eventualno dogadjajibrazvili na taj nacin. E sad je pitanje do koje mere su Rusi u stanju da izvedu taj deo bez da maljem ubijaju muvu. Sve u svemu nalozeni Ukrainci ima lose da se provedu zbog svojih laznih prijatelja koji ce ih po svemu sudeci ostavljati na cedilu gde god im odgovara. Ali velikim silama treba nekad reon da za sparing koji pravi dosta kolateralne stete.