PREDSEDNIK SAD Džozef Bajden pozvao je danas na smenu predsednika Rusije Vladimira Putina, rekavši: "Za ime Boga, ovaj čovek ne može da ostane na vlasti".

Komentari (6)

Srbijo Zuta kuco

26.03.2022. 20:22

Ako se dobro secam, Valensa se kasnije distancirao od Amerike pa je pao u nemilost pa su 2016. da bi ga kompromitovali, objavili da je bio dousnik Ka ge be-a. 2018. je izjavio: "Poland's current leaders 'are either traitors or complete fools'". Oni koji sada vode Poljsku su izdajnici ili potpune budale. 2017. je u Gdanjsku njegov sin pronadjen mrtav u svom stanu. Uzrok smrti nikada nije obelodanjen.

Milan

26.03.2022. 21:18

Kako da ne ,vec ste izgubili ali pamet vam je plitka ko bisti potok pa ne shvatate .Oce te i Poljake da gurnete u propast ko uvek a nasedaju.

Velja

26.03.2022. 21:28

Šta, opet? Pa tek što ste pobegli u septembru od jedne takve, kad vas posle 20 godina slavnih pobeda potprašili bosi mudžahedini. Nije vam bilo dosta, hoćete još?

buki

26.03.2022. 22:24

Blago nama, a i mnogima sa SAD ''demokratijom''. Ima li nešto gore što može da snađe one koji ne daju dobrovoljno svoje resurse u ruke tzv demokrata? Svako ko ne pristane na pljačku - mrtav je. Da li će ga ''demokrate'' ubiti sankcijama, bombama, u gasnoj komori ili izmisliti neki peti način, pitanje je samo njihove odluke. Pola sveta strahuje da SAD ne otkrije neki svoj nacionalni interes koji će braniti u tuđoj državi, a drugu polovinu sveta su već opljačkali.

Ivan

27.03.2022. 01:33

Dok ljudima dođe iz dupeta u glavu Bajden će da razlupa celu evropu. Ja ne znam čega se Europa toliko plaši i odakle to stalno zaziranje od Rusije kad je istina potpuno suprotna a to je da kad god su sarađivali sa Rusijom imali su sve što im je bilo potrebno . Europa stalno projektuje kako bi saradnja sa Rusijom mogla da dovede do ne znam čega a zapravo im se događa baš to što nisu želeli ali ne krivnjom Rusije već pod pritiskom stalnih paranoja koje im nameće Amerika. Šta je to gore od rata, šta je gore od praznih prodavnica i nemaštine, šta? Niko nikoga ne tera da živi u Rusiju ako mu se Rusija ne sviđa ali dobri odnosi sa Rusijom ne samo da su produktivni već su i demokratski a i poželjni. Napravili ste ceo rat zarad nizbogčega a imali ste sve i struju i gas i naftu.... ništa vam nije falilo u čemu je bio problem!?