VOLODIN O BAJDENOVIM UVREDAMA PUTINU: To je histerija zbog impotencije, možda je bolestan, trebao bi na pregled

Novosti online

26. 03. 2022. u 19:36

UVREDE koje je američki predsednik Džo Bajden izneo na račun ruskog lidera Vladimira Putina su bes usled impotencije. A možda je američki lider bolestan i trebalo bi da se podvrgne lekarskom pregledu. Ovo je u subotu saopštio predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, prenosi TASS.

ВОЛОДИН О БАЈДЕНОВИМ УВРЕДАМА ПУТИНУ: То је хистерија због импотенције, можда је болестан, требао би на преглед

FOTO: Printskrin

"Predsednik SAD je još jednom dozvolio sebi nediplomatsku izjavu o našem predsedniku. ... Američki građani bi trebalo da se stide svog predsednika. Možda je bolestan. Bilo bi dobro da Bajden prođe lekarski pregled", napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

Predsednik Državne dume je primetio da ponašanje i izdržljivost predsednika Rusije zaslužuju poštovanje. „Možemo da se ponosimo našim predsednikom Vladimirom Vladimirovičem Putinom, njegovo ponašanje, izdržljivost zaslužuju poštovanje. Inače, ni Jeljcin, ni Gorbačov nisu dobijali takve epitete od šefova Sjedinjenih Država. , iz očiglednih razloga“, smatra Volodin.

Bajden je u subotu posetio prihvatni centar za izbeglice iz Ukrajine na Varšavskom nacionalnom stadionu. Kako je saopšteno iz štampe Bele kuće, predsednik SAD je razgovarao sa samim izbeglicama, kao i sa volonterima koji im pomažu. Jedan od novinara ga je pitao šta misli o ruskom lideru u kontekstu onoga što se trenutno dešava u Ukrajini. „On je kasapin, to je ono što ja mislim“, odgovorio je Bajden.

BONUS VIDEO: Džo Bajden i Ursula fon der Lajen na konferenciji o metanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista