MOSKVA POZIVA VAŠINGTON DA PRESTANE DA ŠIRI LAŽI: "Počnite da objektivno izveštavate o događajima u Ukrajini"

Novosti onlajn

17. 03. 2022. u 07:37

MOSKVA poziva Vašington da prestane da širi lažne informacije i da počne objektivno da izveštava o događajima u Ukrajini, saopštila je ambasada Rusije u Sjedinjenim Državama na svom Telegram kanalu, komentarišući objave u američkim medijima o navodnom vazdušnom udaru ruskih snaga na zgradu pozorišta u Mariupolju.

МОСКВА ПОЗИВА ВАШИНГТОН ДА ПРЕСТАНЕ ДА ШИРИ ЛАЖИ: Почните да објективно извештавате о догађајима у Украјини

Moskva, Foto AP

- Obraćamo pažnju na tekuću kampanju dezinformacija u američkim medijima o tome šta se dešava u Ukrajini. Još jedan primer toga je laž koja kruži u lokalnoj štampi o navodnoj umešanosti Oružanih snaga Rusije u napad na Dramsko pozorište u Mariupolju - navodi se u komentaru ambasade.

Ambasada je predložila onima koji su „zaista zainteresovani za istinite informacije“ o događajima u Ukrajini da prate ruske resurse, između ostalih informacije ruskog Ministarstva spoljnih poslova, ruskog Ministarstva odbrane i ruske ambasade u Vašingtonu.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

PUTIN O GRANATIRANjU DONjECKA: "Bio je to krvavi teroristički napad"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...