RAT U UKRAJINI: Ukrajinci ispalili 3 Točke-U na grad; Odbijeni kontranapadi kod Kijeva i Gorlovke (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

17. 03. 2022. u 07:28 >> 03:01

DVADESET drugi dan Specijalne operacije Oružanih snaga Rusije u Ukrajini. Pregovori delegacija Rusije i Ukrjaine nastaviće se i danas. Ruske trupe preuzele se kontrolu nad Berdjanskom. Ukrajinske snage nastavljaju da primenjuju raketne lasere "Točka-U" po gradovima Donbasa.

РАТ У УКРАЈИНИ: Украјинци испалили 3 Точке-У на град; Одбијени контранапади код Кијева и Горловке (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Vadim Zamirovsky/AP Photo/Vadim Ghirda/Russian Defense Ministry Press Service via AP

Koliko su i šta su finansirale SAD u Ukrajini


SAD moraju da otkriju informacije o vojnim biološkim aktivnostima u laboratorijama u Ukrajini, saopštila je ambasada Rusije u Vašingtonu.

„Zahtevamo od američke strane da što pre otkrije informacije o vojno-biološkoj aktivnosti u laboratorijama na teritoriji Ukrajine. O kakvom mirnom istraživanju se radi ako Pentagon stoji iza celog posla“, navodi se u saopštenju ambasade, objvljenom na Telegramu.

Kako su u resoru naveli, ukupan iznos finansiranja vojno-bioloških projekata na ukrajinskoj teritoriji od strane američke vlade iznosio je 32 miliona dolara.

 

Pogođen položaj Ukrajinaca

U udaru na Dom kulture u gradu Merefa, Harkovska oblast, poginuo je 21 ukrajinski vojnik, a 25 je ranjeno. Civili nisu povređeni.

 

Nebenzja: Ukrajinski gradonačelnici preprodaju humanitarnu pomoć


Rusija za sada ne može da evakuiše sve one koji žele da napuste Ukrajinu zbog pozicije kijevskih vlasti, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja.

On je istakao da gradonačelnici ukrajinskih gradova prerodavaju lekove, odeću i hranu koji dolaze od međunarodnih organizacija.

 

Donbas vri i ove noći

U centru Konstantinovke se sve trese od artiljerijskih plotuna prenose društvene mreže! Najverovatnije je u pitanju dejstvo ukrajinske artiljerije koja gađa u smeru Njujorka(naselje Novgorodsko).

Ili ukrajinci prikrivaju svoje povlačenje ili su snage DNR već ušle u Novogorodskoje.

 

Bitka na severnom pravcu

Borbe su počele da se intenziviraju u severnom pravcu u oblasti Višgoroda i Mošuna, gde je stigla artiljerija Oružanih snaga Ukrajine. Korišćeni su i Bajraktari, a Gostomelj se još dimi.

Gorela su i skladišta u rejonu Svjatošino, a fragmenti raketa usmerenih ka Vasilkovu pali su u Darnicu usled dejstava PVO.

Foto: EPA

 

Nebenzja: Amerikanci samo dolivate ulje na vatru


Isporuke američkog oružja u Ukrajinu dolivaju benzin na konflikt u zemlji, saopštio je predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti.

-Samo juče Vašington je objavio da će tokom ove nedelje predati Ukrajini odbrambenu pomoć u vrednosti od milijardu dolara. Vi dolivate benzin na ovaj konflikt, izjavio je Nebenzja.

On je izrazio žaljenje što je Ukrajina očima zapada ostala „pion u geopolitičkoj borbi protiv Rusije“.

 

Borbe između Hersona i Nikolajeva

Iz okoline Hersona, koju je zauzela ruska vojska, ispaljene su rakete prema Nikolajevu koji je pod kontrolom Kijeva.

Vojska DNR zaplenila je pošiljku NATO oružja


Kod Donjecka u Marinki, borci DPR zaplenili su veliki broj švedskih bacača granata AT-4 i druge vojne opreme na lokaciji 1. mehanizovanog bataljona 54. OMB.

Foto printskrin FB

 

Artiljerijski udari kod Nikolajeva

U rejonu Širokobalskog mosta u Nikolajevu, jedinice Oružanih snaga Ukrajine nastavljaju da se koncentrišu.

Sada odatle deluje artiljerijska baterija Oružanih snaga Ukrajine, krijući se iza obližnjih stambenih zgrada kako bi sprečila uzvratne udare.

Govori se o eksplozijama u centru Nikolajevske oblasti. Ili naši artiljerijom dovršavaju ostatke tenkovskog bataljona Oružanih snaga Ukrajine u Baštanki, ili su to udari u pravcu Krivog Roga, gde naši pokušavaju da forsiraju reku Ingulec, a sudeći po izveštajima Oružanih snaga Snage Ukrajine, na nekim mestima se ispostavlja da treba da se učvrstimo na levoj obali.

Nikolajev je blokiran, ali nema napada.

 

Dikarlo: Incident poput nada Točka-U raketama mora da bude istražen

Incidenti poput napada raketom „Točka U“ na Donjeck treba da budu istraženi, saopštila je zamenica generalnog sekretara UN za politička pitanja Rozmari Dikarlo na sednici Saveta bezbednosti UN.

Kako je istakla, kancelarija visokog komesara UN za ljudska prava prati informacije o civilnim žrtvama. Konkretno, ona je podsetila na događaj od 14. marta kada je u Donjecku u napadu raketom „Točka U“ poginulo 20 civila.

„Svi takvi incidenti treba da budu istraženi na odgovarajući način“, istakla je Dikarlo.

 

Ispaljena i treća balističa raketa na Melitopolj

Zabeležen je i treći udar OTR „Točka-U“ Oružanih snaga Ukrajine na grad Melitopolj koji su oslobodile ruske trupe!

Prema rečima Vladimira Rogova, predstavnika vojno-civilne administracije Zaporoške oblasti, u bojevoj glavi je ponovo korišćen kasetni deo, što je zabranjeno Ženevskom konvencijom. Ali to nije smetnja za ukronace.

 

Na DNR ispaljeno 14.000 granata i raketa, ranjeno 18 dece

Za sve vreme eskalacije u DNR je ranjeno 267 civila, uključujući 18 dece. U proteklom danu ranjeno je 15 ljudi, od kojih dvoje dece. Za 29 dana eskalacije na teritoriju DNR ispaljeno je preko 14.000 jedinica municije, uključujući rakete iz sistema „Grad“ i „Točka U“.

 

Granatirana još četiri naselja u DNR

Ukrajinska vojska je gađala četiri naseljena mesta u DNR, saopštilo je predstavništvo republike u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

Na udaru ukrajinskih snaga našla su se mesta Jelenovka, Zajcevo, Gorlovka i Signaljno. Lansirana je 21 mina kalibra 120 milimetara, šest granata kalibra 122 milimetra, osam mina kalibra 82 milimetra, 20 granata, a korišćeno je i streljačko oružje.

 

Mizincev: Ukrajinci namerno zadržavaju civile

Ukrajinski nacisti namerno odugovlače i zadržavaju civile u gradovima, u nadi da će dobiti pomoć od Zapada, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev.

On je istakao da nacionalisti „sa izoštrenom podlošću i cinizmom“ i dalje ubijaju obične Ukrajince i koriste ih isključivo kao potrošni materijal za „živi štit“.

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ukrajinci gađali Melitopolj sa sistemom Točka-U

Kako prenose ruske društvene mreže grad Melitopolj gađan je sa dve balističke rakete.

 

Vojska LNR zauzela Rubežno

Narodna milicija Luganske Narodne Republike podigla je zastavu LNR nad administracijom grada Rubežno, saopštio je portparol policije Ivan Filiponenko.

Poginula tri američka plaćenika

Narodna milicija DNR saopštila je da su prilikom oslobađanja Marjinke ubijena najverovatnije tri instruktora iz SAD.

Evakuacija iz Marijupolja

Oružane snage Rusije su u četvrtak obezbedile bezbednu evakuaciju skoro 43.000 ljudi iz Mariupolja, izjavio je general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije.

 

Granatirano mesto kod Harkova


Ukrajinske snage granatirale su oslobođeno naselje Kazačja Lopanj u Harkovskoj oblasti.
Prema preliminarnim informacijama poginile su četiri osobe, a najmanje dve su ranjene, saopštio je za Sputnjik predstavnik oblasne administracije.

Foto: EPA

Borbe kod Donjecka

U toku dana u pravcu Donjecka stradalo je do 30 ukrajinskih militanata, zauzeti su i tenk i borbeno vozilo pešadije, saopštila je Narodna milicija DNR.

 

Granatirano šest naselja u DNR

Ukrajinske snage danas su ispalile preko 100 projektila i mina na Donjecku Narodnu Republiku, koristeći artiljeriju kalibra 122 milimetra i minobacače kalibra 120 milimetara.

Na udaru vatre našlo se šest naseljenih mesta u DNR, saopštila je Narodna milicija.

 

Ruska artiljerija dejstvuje kod Harkova

Poljska artiljerija 2S7M „Malka" kalibra 203 mm dejstvuje po položajima ukrajinskih jedinica kod Harkova.

Foto: Printskrin Youtube

ESA: Ove godine bez slanja rovera na Mars zbog rata u Ukrajini

Zbog ruskog napada na Ukrajinu, Evropa neće slati svoj prvi rover na Mars, koji je trebalo da proveri da li je bilo života na toj planeti, prenosi AP.

 

Ukrajinci granatirali Pervomajskoe pogođen vrtić


Ukrajinska vojska gađala je iz minobacača naseljeno mesto Pervomajsk u Luganskoj Narodnoj Republici.

U napadu je oštećena zgrada vrtića, šest kuća i kotlarnica. Bez grejanja je 45 domaćinstava, saopštilo je predstavništvo LNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

 

Nastavljena evakuacija iz Marijupolja

Iz Marijupolja je u četvrtak evakuisano još 130 ljudi, od kojih 30 dece, saopštio je Štab Teritorijalne odbrane Donjecke Narodne Republike.

Foto printskrin telegram topwar_ru

Oboren ukrajinski Su-25
 

Foto: EPA

Oboren još jedan ukrajinski Su-25

Još jedan ukrajinski Su-25 je oborio u blizini sela Glebovka, Višgorodski okrug, Kijevska oblast.

 

Ruska avijacija uništila S-300PS

Kod naselja Svatovo (LNR) uništen je PVO sistem S-300PS Oružanih snaga Ukrajine.

Četiri lansera 5P85SE2 u borbenom položaju i radar 92N6E našli su se pod vatrom ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga.

 

Ruske snage napredovale 10 km

Tokom današnjeg dana ruske snage su nastavile napredovanje prodrvši još 10 km unutar ukrajinske teritorije.

Od početka vojne operacije za zaštitu Donbasa uništena su 182 ukrajinska aviona i helikoptera, 177 bespilotnih letelica, 1.393 tenka i druga borbena oklopna vozila, 134 višecevna bacača raketa, 523 jedinice oruđa poljske artiljerije i minobacača, kao i 1.182 specijalna vojnih vozila.

 

Pogođena ukrajinska haubička baterija

Oružane snage Rusije su pomoću visoko preciznog oružja uništile artiljerijsku bateriju ukrajinskih haubica kalibra 152 milimetra, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Granatirana naselja u Donbasu

Ukrajinske trupe su za sat vremena granatirale naselja Lugansko i Kremenec u Donjeckoj Narodnoj Republici i ispalile sedam granata kalibra 122 mm i osam mina kalibra 120 mm, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre.


Slovačka spremna da isporuči Ukrajini sisteme S-300

Slovačka je spremna da preda Ukrajini sisteme za protivvazdušnu odbranu S-300 čim dobije zamenu od Sjedinjenih Američkih Država ili drugih saveznika NATO-a, izjavio je ministar odbrane ove zemlje Jaroslav Nađ.

 

Razgovarali Putin i Erdogan

Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan obavili su danas telefonski razgovor u kom su pričali o daljem razvoju pregovora.

Putin je obavestio Erdogana o toku pregovora ruskih i ukrajinskih predstavnika, a posebno je govorio o delu pregovora koji se tiču humanitarnu komponente, kako je preneo Kremlj.

Erdogan se Vladimiru Putinu zahvalio na pomoći u evakuaciji turskih državljana iz Ukrajine kao i na bezbednom izlasku brodova sa turskim teretom iz ruskih luka na Azovskom moru.

Dvojica predsednika razgovarali su i o bilateralnim odnosima.

Erdogan i Putin će razgovarati telefonom

Turski predsednik Erdogan u toku dana obaviti telefonske razgovore sa Putinom, saopštio šef turskog ministarstva spoljnih poslova.

 

Foto: EPA

Litvanija želi da uvede zonu zabrane letova iznad Ukrajine

Parlament Litvanije jednoglasno je usvojio rezoluciju kojom se poziva na uspostavljanje zone zabrane letova iznad Ukrajine, pridruživši se apelu zemljama poput Estonije i Slovenije.

Belorusija najavljuje reakciju

Lukašenko je rekao da veruje u skori završetak operacije u Ukrajini. - Ako Kijev ne potpiše sporazum sa Moskvom, onda će morati da potpišu akt o predaji - rekao je Aleksandar Lukašenko.

Foto: Tanjug/AP Photo

Bašar el Asad šalje militante u pomoć Rusiji

Sirijski predsednik Bašar el Asad obećao je da će obezbediti 40.000 sirijskih militanata za pomoć Rusiji.

Sirijski plaćenici vide učešće u ratu na strani Rusije kao šansu za dalje dezerterstvo i ilegalnu migraciju u zemlje EU.

Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File

Sutra razgovor Bajdena i Sija

Bela kuća: Bajden će sutra razgovarati sa Si Đinpingom o razvoju situacije u Ukrajini i bilateralnim odnosima

Foto: EPA

Putin: Ruske kompanije mogu bez straha raditi na Krimu

Putin je predložio produženje državnog programa za razvoj Krima i Sevastopolja do 2027. godine, a u budućnosti – do 2030. godine.

Putin je rekao da velike ruske kompanije, uključujući banke koje su se ranije plašile sankcija, sada mogu da počnu da rade na Krimu.

Foto: Profimedia

Oko 4.500 ukrajinskih izbeglica registrovano u Španiji

Oko 4.500 ukrajinskih izbeglica registrovano je u Španiji od početka uske invazije na Ukrajinu 24. februara, ali je stvarni broj mnogo veći, izjavio je u četvrtak španski ministar za migracije Hose Luis Eskriva.

Britanija šalje 100 vojnika u Poljsku

Velika Britanija će poslati 100 vojnika i raketni sistem Ski Saber u Poljsku, rekao je ministar odbrane Ben Volas.

Foto Tanjug/AP

Peskov: Predsednik Putin ne planira obilazak vojnika za sada

- Još uvek se ne planira ni susret sa borcima u bolnicama - rekao je Peskov. - Kremlj će obavestiti ako ruski predsednik Vladimir Putin odluči da prisustvuje koncertu u čast ponovnog ujedinjenja Krima sa Ruskom Federacijom u Lužnjikiju - rekao je on.

Miting-koncert u čast ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom biće održan u Moskvi 18. marta na Lužnjikiju.

Foto: Printskrin

Čečeni "čiste" Mariupolj

Telegram kanal "Operativni izveštaji" objavio je snimak rada čečenskih specijalnih snaga u Mariupolju, koji su očistili grad od ukrajinskih nacionalista. Prema poslednjim informacijama, borci su probili odbranu postrojenja, gde se nalaze nacionalisti iz bataljona Azov.

"Sprečili smo Treći svetski rat"

- Rusija je pokretanjem specijalne operacije u Ukrajini sprečila izbijanje trećeg svetskog rata koji bi počeo sukobom Rusije i SAD, izjavio je ruski senator Konstantin Kosačov

- To što se dešava u Ukrajini je sprečavanje izbijanja trećeg svetskog rata. To je sprečavanje sukoba Rusije i SAD koji bi zasigurno prerastao u tako nešto. I hvala Bogu što će na kraju operacije biti uspostavljen mir - rekao je on.

Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije

Crna Gora podržala Međunarodni sud pravde

"Crna Gora pozdravlja nalog Međunarodnog suda pravde kojim se traži hitno obustavljanje svih vojnih operacija od strane Rusije na teritoriji Ukrajine. Svaka članica UN,a naročito stalne članice Saveta bezbednosti,imaju odgovornost da poštuju odluke glavnih organa Svetske organizacije" napisao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović na svom Tviter nalogu.

Rusija negira napad na konzulat Albanije

Rusija oštro neira navode o udaru na počasni konzulat Albanije u Harkovu, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

"Kraj vojne operacije zavisi od Kijeva"

Moskva se nada da će Kijev shvatiti neizbežnost mirnog rešenja problema demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine – što pre ukrajinske vlasti to shvate, to će pre biti završena specijalna vojna operacija Rusije, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.MOSKVA se nada da će Kijev shvatiti neizbežnost mirnog rešenja problema demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine – što pre ukrajinske vlasti to shvate, to će pre biti završena specijalna vojna operacija Rusije, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Foto: Profimedia

Oboren ukrajinski "Barjaktar"

NOĆNO GRANATIRANjE: Snimak iz Merefa u Ukrajini

Rusija: Sankcije EU nelegitimne

Ruska Federacija smatra da su sankcije koje je uvela EU nelegitimne, saopšteno je iz ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

 

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova / Arhiva

Slika ukrajinskog drona

Ukrajinske snage granatirale Petrovski u Donjecku

Ukrajinske snage granatirale su Petrovski rejon u Donjecku, ispalivši šest mina kalibra 120 milimetara, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre.

SNAŽAN NAPAD RUSKIH SUHOJA: Srušeno ukrajinsko vojno skladište

Kina neće napasti Ukrajinu

Kina nikada neće napasti Ukrajinu, rekao je kineski ambasador u Ukrajini Fan Ksianrong tokom sastanka sa guvernerom Lavovske oblasti Maksimom Kozickim.

- Mi ćemo pomoći, posebno ekonomski. U ovoj situaciji u kojoj se nalazite, postupaćemo odgovorno - rekao je kineski ambasador u Ukrajini.

"Nadamo se otvaranju devet humanitarnih koridora"

Zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk saopštila je da je planirano da danas bude otvoreno devet humanitarnih koridora.

Prema njenim rečima, biće otvoren i humanitarni koridor od Borodjanke u Kijevskoj oblasti do Žitomira i od sela Ševčenkova u Kijevskoj oblasti do Brovara.

- Planiramo i da isporučimo humanitarnu pomoć u smislu hrane i lekova u gradove Gostomel, Buča, sela Semipolki, Markovci, Opanasov - rekla je ona, dodajući da će, što se tiče Harkovske oblasti, humanitarna pomoć biti pružena od Harkova do grada Volčanska.

Foto AP

Nikola Sakan: Oko 2.500 izbeglih iz Ukrajine boravi u Srbiji

- Delimo im brošure na ukrajinskom sa brojem telefona i mejl adresom na koje mogu da se obrate u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imaju neki problem ili ukoliko im je potrebna dodatna informacija - navodi Sakan.

Ukazuje na to da je u velikoj većini izbeglih žene sa decom, manje muškarci, uglavnom su u tranzitu.

FOTO: M. S.

RUSKI UDAR NA SKLADIŠTE GORIVA: PVO isključila sirenu u pogrešno vreme

Peskov: "Neprihvatljiva retorika"

Portparol Kremlja Dmitri Peskov rekao je da je to što je Džo Bajden okarakterisao Vladimira Putina kao ratnog zločinca "neprihvatljiva i neoprostiva retorika".

Foto: Profimedia

Oslobođen gradonačelnik Melitopolja

Ruske snage oslobodile su gradonačelnika grada Melitopolja kojeg su uhapsile prošle nedelje, saopštio je danas Andrij Jermak, šef kabineta predsednika Volodimira Zelenskog.

- Gradonačelnik Melitopolja Ivan Fedorov pušten je iz ruskog zatočeništva - objavio je Jermak na društvenim mrežama, prenosi Rojters.

Zelenski: Pregovori napreduju "prilično teško"

- Pregovori se nastavljaju ali za sada idu veoma teško - rekao je on.

Zelenski je na pitanje novinara deli li bojazan američke administracije da ruska operacija u Ukrajini može prerasti u treći svetski rat, odgovorio da je on, možda, već u toku.

- Niko ne zna, možda je on već počeo. Kakva je verovatnoća da taj rat počne, u slučaju pada Ukrajine? To je veoma teško proceniti - odgovorio je ukrajinski lider.

Foto: Printskrin

Ukrajinske snage 34 puta granatirale DNR

Ukrajinske snage su tokom jučerašnjeg dana 34 puta izveli granatiranje Donjecke Narodne Republike, saopštio je Zajednički centar za kontrolu primirja.

Kako se navodi, ispaljeno je ukupno 331 granata po gradovima DNR.

Takođe, predstavnik Narodne milicije DNR Eduard Basurin ističe da je tom prilikom poginulo dvoje civila, a osmoro je ranjeno.

- Granatiranje se nastavlja, oštećeno je još 50 građanskih objekata, kritično je u Gorlovki - dodao je on.

Foto printsckrin telegram/RVvoenkor

Uništeno skladište ukrajinskog oružja

U napadu ruskih aviona suhoj Su-25 uništeno je skladišste sa oružjem i municijom ukrajinske vojske tokom noći, saopštilo je jutros rusko ministarstvo odbrane, prenosi TAS S.

Gađanje je, kako se precizira, izvođeno sa srednjih i malih visina, precizira se u saopštenju.

Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije

"Prestanite da širite laži"

- Obraćamo pažnju na tekuću kampanju dezinformacija u američkim medijima o tome šta se dešava u Ukrajini. Još jedan primer toga je laž koja kružio u lokalnoj štampi o navodnoj umešanosti Oružanih snaga Rusije u napad na Dramsko pozorište u Marijupolju - navodi se u komentaru ambasade.

Moravjecki poziva na oštrije sankcije

- Zaista, treba da budemo dosledni i da ne bude više izuzeća u blokadi banaka i zapleni imovine oligarha. Potrebno je da nema više viza za ruske državljane i da se zamrzne celokupna imovina članova partije Jedinstvena Rusija - poručio je Moravjecki.

Foto: Tanju/AP Photo

Oko 300 izbeglica na stanici u Rostovskoj oblasti

Autobusi sa oko 300 izbeglica iz Mariupolja stigli su na rusku granicu u Rostovskoj oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

 

Ruska pomoć

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije od početka humanitarne operacije isporučilo je više od 2.000 tona pomoći stanovnicima Donbasa i Ukrajine.

Foto Tanjug

Napadi tokom noći

LNR: Tokom noći ukrajinska vojska je šest puta otvorila vatru na četiri naselja u Republici.

BONUS VIDEO:

PUTIN O GRANATIRANjU DONjECKA: "Bio je to krvavi teroristički napad"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)