ZAMENICA američkog državnog sekretara Viktorija Nuland nije priznala prisustvo bioistraživačkih objekata u Ukrajini kako je prvobitno objavio naš portal, a na šta nam je ukazao portal raskrinkavanje.me.

Zlatokosa

08.03.2022. 23:05

Zapleniti sve iz američkih laboratorija u Ukrajini. Ko zna kakav hemijsko-biološki materijal postoji u njima a koji može biti pretnja čovečanstvu. I sporadične najveći Bila Gejtsa o novim pandemijama ukazuju na hemijsko-biološki rat koji ponovo preti ljudima na planeti. Evropa ozbiljno da se posveti ovom problemu. Nisu toksični umetnici I sportisti koje proterujete, već nelegalno materijal koji bi vas ponovo doveli u situaciju uništenje ljudskim života, privrednog kolapsa, I zavisnosti od farmaceutske industrije.

zora

09.03.2022. 06:57

Ocigledno je zasto to rade na Ruskim granicama DALEKO OD SVOJE DRZAVE. Stalno ponavljam da su oni perfidni unistivaci sveta. Namestili su nam koronu kao eksperijansu kako covek moze da prezivi, ispozatvarali su nas po kucama radi lakse kontrole vakcinisali kao stoku. Danas su nam nametnuli Ukrainu,da bi sakrili nesto vece sto ce se dogoditi a to je cipovanje ljudi. Isto kako smo morali da imamo sanitarni pas za ulazak u institucije tako nigde necemo moci da mrdnemo ako nismo cipovani. To je plan za buducnost svih drzava na planeti.Rade na tome da u svakom momentu mogu svakoga da kontrolisu.

Dragan

09.03.2022. 08:32

Uzas i sramota politicara SAD-a! Napali Irak, pobise vise od milion ljudi, razrusili im celokupnu infrastrukturu i sve to uz LAZNO obrazlozenje da Irak poseduje biolosko oruzje koje je opasno po covecabstvo. Pronalaskom i zaplenom americke laboratorije u Ukrajini Rusija i sav posteni svet nase planete sa pravom i nepobitnim dokazom naziva marionetsku Vladu na celu sa Zelenskim NACISTIMA.

SS

09.03.2022. 08:32

....znaci americi i ukrajini je dozvoljeno da istrazuju biolosko oruzje ia bitno je da ga se rusi ne dokopaju.... e ovo je stvarno bezobrazna izjava amera.....

Max

09.03.2022. 14:46

Nazalost vi i vasa drzava ste svjezsko zlo br 1 a tko to nije hteo da vidi do sad,vidjet ce to sad.Vi i vasa amerika dizali ste se na nacistima koje ste odveli u ameriku i zahvaljujuci njima dosli d mnogih zla.

NS DUNAV

09.03.2022. 15:56

Кад је ова НАТО багра оптуживала Садама Хусеина д има биолошко оружје и да их користи против Курда,знамо како је прошао Ирак,тако да Путује удри багру па макар се и притисли црвено дугме. Овај свет је већ давно заслужио тако нешто. Нећемо д живимо по Божијим законима,хоћемо Холивуд и лудила,е па нека онда буде.

Pirko

09.03.2022. 17:48

Eto odgovora odakle kovid virus. Stalno ameri razvaljuju svoje smrdljive čeljusti kako Rusija pravi biološko oružje, a jedino oni i britanci nisu uništili svoje laboratorije, dok su svi to već uradili. Za Rusiju je i međunarodna organizacija potvrdila da je ispunila dogovor, što za ove dve nije.

db

09.03.2022. 18:28

Najpre nisam verovao u to ali gospođa Noland me je uverila . USA razvijaju planove koje Hitler nije uspeo da započne . Ko će to da završi , zaista je problem i zamišljati. Osim Rusije , USA takođe staviti na svaku evropsku crnu listu i neka probavaju na svom stanovništvu sve što im je u agendi uništenja celog sveta . Vreme je da se probudimo.

vladimir

09.03.2022. 20:51

Odgovor je da Amerika od 31 laboratorije za biološko oružje u Ukrajini izgradila dve blizu Ruske granice. Podatke i dokumenta je objavio direktor najveće privatne obaveštenje organizacije marinac, veteran Vijetnamskog i Zalivskog rata Amerikanac Gordon Duff iz svoje bogate arhive. Uspeo sam jedan da iskopiram, uz napomenu da je to njegovo vlasništvo. Prepisao sam samo neke podatke. Ugovor je zaveden pod brojem#2225-04 od 21.05.2012. Kharkiv Oblast Laboratory Center (form Kharkiv Oblast SES) Adresa : Pomirky region Kharkiv Završetak radova 29. decembar 2012. Cena laboratorije koju su amerikanci finansirali , USD$ 1 638 375 . IZGRADNJA : USD$ 1 195 398 , CENA OPREME: USD$ 442 997 . DALJE piše o uslovima tajnosti i da bez dozvole Amerike ne mogu ništa objavljivati. U nekim laboratorijama za biološko oružje radili su samo američki naučnici dok su Ukrajinci bili samo osovlje i ništa više. Ali ovo nećete naći nigde objavljeno u zapadnoj štampi. Dobio sam još jednu potvrdu od naučnika L.M. iz Kalifornije ( koji je 20 godina pravio atomske bombe. Tekst je preveliki za komentar i radi se o neodgovornom ponašanju Ukrajine prema atomskim centralama koje je zataškano i bilo je veće zračenje od Černobila. Najveći oblak radijacije bio je nad Grčkom. Radi se o vremenu 2012. U Zaporožju. Sada je Amerikance uhvatila panika jer su njihove opasne i prljave poslove otkrili Rusi. Siguran sam da je Putin bio informisan o tome. Tako da je smisao napada na Ukrajinu,odnosno na NATO i te kako opravdan. Evropa umesto da mu bude zahvalna zbog sprečavanja planetarne katastrofe uvodi sankcije spasitelju. Jer iza svega stoji upravo Amerika.