ZABRANA uvoza ruske nafte u Evropsku uniju imala bi katastrofalne posledice po globalno tržište, smatraju stručnjaci iz oblasti energetike. Zavrtanje ove slavine moglo bi, kako kažu, da podigne cenu barela nafte na 300 dolara!

Slobodan

09.03.2022. 08:19

Političari u evropi i americi se ponašaju kao da ih narod nije birao za njihovu dobrobit.Na sve strane izazivaju ratove da bi prikrili svoju nesposobnost da narod živi dobro.Cudi me da narod čuti na njihove odluke koji se svode na razaranje i siromaštvo.Kome oni uvode sankcije pa svome barudu.Zašto čuti narod o tome pišite novinari a be da svadjajte narode.

Nensy

09.03.2022. 08:30

Zašto se Evropa svrstala na stranu Amerike kad su sankcije u pitanju? Ne mogu da verujem da nam je daleka Amerika bitnija od nas samih! Zašto bi mi ispaštali hirove Bajdena i njegove klike?

mikirurk

09.03.2022. 08:56

A zašto poskupljenje ili prestanak isporuka nafte i gasa iz Rusije u EU ima veze sa nama? Zašto mi ne kupujemo naftu direktno od Rusa? Zašto niko to ne objasni? I šta je sa vezom NIS-Gasprom, Srbija-Rusija?

Svensrb

10.03.2022. 18:14

Sve dok ne prestanu da zaoštravaju svaku situaciju. Tako će nam i biti. Opet mi sirotinja ispaštamo. A bogataši zarađuju. Oni su pametni pa neće da sedu ko ljudi i da se dogovore. Svaki problem se može rešiti dogovorom ko ljudi. Ali ako neko nekoga mrzio to nemože nikud. Ništa se nemože dogovoriti.