AUGUSTO Sinagra, redovni profesor prava Evropske zajednice na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Rimu „La Sapijenca“, advokat pred Višim sudovima u Italiji i Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu, poslao je otvoreno pismo ruskom predsedniku Vladimir Putinu.

Komentari (19)

Zoki

04.03.2022. 11:35

Ovo preko Putina je borba protiv satanista,globalista,i ostalog zla ko to nije shvatio i treba da nestane,,Snouden i Asanz su pokusali da ukazu sta ceka svet....ako se svet izbori ,,a tesko ce ici mnogo ljudi ce da strada onda je uspeh bar za neko vreme izvestan.....nego da mi vidimo kako sa nasom bandom....

Luka

04.03.2022. 12:22

Nažalost ovo pismo i ova istina nemože dobiti svjetlo dana u tzv.slobodnoj,demokratskoj Evropi,Evropi slobode medija i slobode pojedinca. ?!?Gdje ste sad vi slobodoumni novinari Evrope,koji znate dijeliti savjete malim zemljama Balkana o slobodi medijaa neće te vidjeti sumrak slobode u svojim zemljama

Merlin

04.03.2022. 12:25

Dragi moj profesore, hvala Vam što ste uputili ovo pismo godinu Putinu. Vi ste ovo uradili kada sa svih strana RUSIJI stiže samo mržnja. Da napišem da ste ušli u samu srž viševekovnih sukoba i mržnje, je malo. Zato ovo Vaše pismo ne može da ima veću cenu od cene Života.

DžoniSvetac

04.03.2022. 13:33

Svaka čast na doslednosti i principijelnosti profesora , kamo sreće da su naši intelektualci i pola ovog čoveka (čast pojedincima)

Luka

04.03.2022. 14:36

Pitam se čiju zapadnu politiku provode Novosti,kad uskračuju objavu korektnih komentara na članak ovogpoštenog ltalijanskog intelektualca

Goran SP

04.03.2022. 15:27

Profesor je potpuno u pravu, dodao bih još i to, da mnogi misle poput njega i da je vreme da se stane na rep toj okupatorskoj alijansi, cena je veoma visoka.

Simo

04.03.2022. 17:06

Bravo profesore! Vasim studentima ste ostavili tapiju da na temelju promišljanja kome ste ih naucili, Italiju vrate na kartu zastupnika ideala slobode, pravde i jednakosti. Viva Italia.

bane kan

05.03.2022. 00:19

Profesor ne dozvoljava da mu neko preko medija ispere mozak. Ko god koristo mozak zna sta se u svetu desava, zna sta je bilo u Libiji, Iraku, Siriji. A sad svi skocili na ruse, sto nisu skakali na amere kad su zgazili Irak. Muci mi se na ljudski rod. Mi koji smo mislili da postoje novinari da bi javljali vesti smo u teskoj zabludi. Cista propagandna masinerija, lazi, a ako drugacije mislis ti si crna ovca. Mislim drugacije, to mi niko ne moze oduzeti, a zivim takodje na zapadu.