I PEDOFIL BRUNEL ZANEMEO: Ključni saradnik DŽefrija Epstajna izvršio čudno samoubistvo u zatvoru

Dragan Vujičić

20. 02. 2022. u 08:45

ŽAN-LIK Brunel, francuski okrivljeni podvodač osumnjičen da je posredovao u dobavljanju više od 1.000 žena i devojaka Džefrija Epstajna i "pedo" društva, pronađen je mrtav u francuskom zatvoru.

И ПЕДОФИЛ БРУНЕЛ ЗАНЕМЕО: Кључни сарадник Џефрија Епстајна извршио чудно самоубиство у затвору

Žan-Lik Brunel, Foto Printskrin

Samoubistvo 74-godišnjaka dogodilo se u delu gde sigurnosne kamere navodno nisu radile.

Francuski "agent za manekenke" okončao je život identično poslodavcu Džefriju koji se "samoubio" u zatvoru na Menhetnu 10. avgusta 2019. Zatvorski snimci i tog događaja su takođe "nestali", bar je tako ustanovljeno na suđenju Epstajnovim zatvorskim čuvarima, policajcima Tovu Noelu i Majklu Tomasu.

Tužioci u Parizu potvrdili su da je Brunel pronađen u ranim jutarnjim satima obešen u svojoj ćeliji u La Santeu. Ovog vip-podvodača za seksualno zlostavanje krivila je konkretno i Virdžinija Đufri - nekadašnja Epstajnova seksualna robinja koja je prošle nedelje postigla vansudsku nagodbu sa princom Endruom da joj plati milione dolara za nevoljna "druženja". Britanski u međuvremenu raskrunjeni princ pristao je na nadoknadu i upravo je, kako javlja britanska štampa, u trci da nađe kupca za svoju kuću u švajcarskim Alpima da bi platio nagodbu.

Foto Printskrin

Brunel je inače optužen da je igrao ključnu ulogu u globalnom lancu podvođenja maloletnika, koji je organizovao multimilijarder Epstajn. On je bio u pritvoru od decembra 2020. godine, i čekao je i suđenje za silovanje. Takođe, bio je pod istragom zbog trgovine maloletnicima, uključujući devojčice od 12 godina. Bio je vlasnik modne agencije "Karin models" u Parizu, a kasnije je sa Epstajnom osnovao "MC2 model manadžment". Sa Epsajnom je Brunela upoznala njegova bivša, Gislejn Makvel, koja je prošle godine osuđena za iste poslove i još je živa u zatvoru na Menhetnu.

Da li je niz naprasnih smrti vezanih za ime Džefrija Epstajna gotov, teško je reći. Zasad se nije oglasio ni čuveni Bil Gejts, zajednički prijatelj pedofila, koji je upravo na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti, a koji se takođe morao razvesti, aprila prošle godine, sa Melindom, zbog Epstajnovih pedo-afera.

Pre deset dana i dr Erik Lender, čelni čovek najnovije i najnaprednije američke zdravstvene agencije "Harfa" (osnovana na dan Gejtsovog razoda 2021), čovek poznat sa Epstajnovih orgija, dao je ostavku zbog grubog ponašanja prema zaposlenima u novoj agenciji sa budžetom od 5,6 milijardi dolara (kao nijedna ranije).

"SREĆNI" ČUVARI IZAŠLI NA SLOBODU

SUDBINA čuvara pedofila Džefrija Epstajna, Tova Noela i Majkla Tomasa (uhapšeni u novembru 2019) takođe je urnebesna.Oni su slobodni od decembra 2021. Prema prvobitnim optužbama, njih dvojica su u večeri Epstajnovog suicida dremala, gledala vesti na TV, tragali su po sajtovima za kupovinu motocikala i nameštaja, u zatvorskom centru "Metropoliten" - umesto da obilaze zatvorenika.

Na prvom suđenju se ispostavilo da su nestali zatvorski snimci navodnog samoubistva.

Glavni patolog Njujorka zaključio je da je u pitanju samoubistvo, a Epstajnov brat je angažovao privatnog mrtvozornika, koji je presudio da su finansijeru slomljene vratne kosti, što više odgovara ubistvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)