UPUCANA BEBA: Stravičan zločin u Atlanti, u okršaju bandi dete pogođeno metkom

Novosti online

25. 01. 2022. u 11:35

STRAVIČNO ubistvo dogodilo se na ulicama američkog grada Atlante kada je u pucnjavi koja se dogodila između pripadnika dve bande jedan metak zalutao i pogodio šestomesečnu bebu dok ju je majka vozila u automobilu.

УПУЦАНА БЕБА: Стравичан злочин у Атланти, у окршају банди дете погођено метком

Foto: Printskrin

Nesrećna žena isprva nije ni videla da je njeno dete pogođeno jer je uletela u kišu metaka koju su monstrumi razmenjivali iz dva vozila. Kada je shvatila šta se dogodilo, nekako je uspela da bebu odveze do Gredi memorijalne bolnice, ali su lekari samo mogli da konstatuju njenu smrt, prenosi Blic.

Policija je zbog incidenta pokrenula hitnu istragu.

- Beba je bila slučajna žrtva pucnjave. Angažovali smo sve raspoložive snage u rešavanje ovog slučaja. Nećemo se zaustaviti, radićemo i tokom noći da bismo pronašli krivce i dali neke odgovore ovoj majci koja je izgubila voljeno biće - obećao je na konferenciji za novinare šerif Rodni Brajant.

Prema njegovim rečima, nesrećno dete je bilo u kolima svoje mame, bezbrižno i onda je postalo žrtva bezumnog nasilja.

- LJudi danas ne mogu da reše problem na drugačiji način već odmah potežu oružje. To je veoma zabrinjavajuće - istakao je Brajant i poručio kako je potrebno nešto hitno uraditi da se zaustavi tako velika rasprostranjenost oružja na ulicama.

- Ne smemo više da dozvoljavamo da svi ti kriminalci nose oružje i prete običnim, mirnim građanima - zaključio je on.

Sličnu poruku poslao je i gradonačelnik Atlante Andre Dikens, istakavši da je problem oružanog kriminala ogroman, kao i da će odgovorni za smrt bebe sigurno biti dovedeni pred lice pravde.

- Ubijeno je dete. Ono je žrtva odluke odraslih da nose oružje i na takav način rešavaju probleme. Pozivam sve naše sugrađane da se zapitaju da li nam je tako nešto zaista više potrebno - zaključio je Dikens.

(Blic)

BONUS VIDEO - PINK PANTERI UHAPŠENI U ATINI: Pala i dva Srbina zbog pljačke prodavnice skupocene odeće

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OTAC MEGAN MARKL DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Tomas hitno hospitalizovan, izgubio moć govora