SRBIN STRADAO POKUŠAVAJUĆI DA SPASE ĆERKU: Branko se utopio dok su mu dete nosili talasi ( VIDEO)

Novosti online

24. 01. 2022. u 22:55

SRBIN Branko Radulović (49) utopio se na popularnoj plaži u Adelaidu u Australiji, pokušavajući da spasi svoju šestogodišnju ćerku, koju su talasi odneli daleko od obale.

СРБИН СТРАДАО ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СПАСЕ ЋЕРКУ: Бранко се утопио док су му дете носили таласи ( ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Očevici kažu da se devojičica nalazila u čamcu na naduvavanje, kada su je talasi odneli od obale, a da je Branko obučen uleteo u vodu kako bi je spasio.

Majkl Naper (70) igrao se sa svojim unucima na plaži, kada je video čoveka koji je ušao u vodu kako bi spasio svoju ćerku.

- Potrčao sam da ga stignem. Pre nego što sam uspeo da dođem do njega, devojčica je skočila iz čamca u njegovo naručje. Pokušavao je da je spasi u dubokoj vodi - rekao je i dodao da je jak vetar potom oduvao gumeni čamac, a da je on uspeo da devojčicu stavi na dasku za plivanje.

Ipak, do Branka nije uspeo da stigne na vreme.

- Kada sam uspeo da dođem do njega, već je bio pod vodom. Potom je njegovo telo isplivalo i to je bio momenat kada sam ga uhvatio za pantalone i okrenuo ga tako da mu lice bude iznad vode - dodao je.

Branko je bio bez svesti kada su ćerka i on, uz pomoć posetilaca na plaži izvučeni iz vode.

- Mislim da sam ranije mogao da stignem do njih i žao mi je što nisam - rekao je Majkl.

Branko će ostati upamćen kao heroj

Porodica i prijatelji su se putem društvenih mreža oprostili od posveženog oca koji je svoj život dao za život svoje ćerke. Branko je ćerku opisivao kao svoju princezu.

"Umro je herojskom smrću, spasavajući svoju Laru iz mora", "Šokirani smo, ali znamo koliko je voleo svoju omiljenu devojčicu i da ne postoji nešto što ne bi uradio za nju", "Dao si život za nju i time pokazao za šta si živeo", samo su neke od poruka ljudi bliskih Branku.

BONUS VIDEO - RUSKI HELIKOPTERI „KAMOV-32“ STIŽU U SRBIJU: Najbolja mašina za gašenje požara

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije