ROĐAKA KEJT MIDLTON KOJU KRIJU OD JAVNOSTI: Pozirala za Plejboj, gleda u karte i nastupa kao striptizeta (FOTO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 00:38

KATRINA Darling je provokativna plesačica burleske, ali ono što je britanskoj javnosti posebno bilo zanimljivo je činjenica da je rođaka Kejt Midlton.

РОЂАКА КЕЈТ МИДЛТОН КОЈУ КРИЈУ ОД ЈАВНОСТИ: Позирала за Плејбој, гледа у карте и наступа као стриптизета (ФОТО)

Foto: EPA

Kada se Kejt tek udala za princa Vilijama, isplivavale su razne priče čime se sve Katrina bavi, a navodno je dobro plaćena kako ne bi promovisala njihovo krvno srodstvo.

Neimenovani izvor u jednom intervjuu kaže: „Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska rođaka kada je Kejt pokušavala da preživi svoje prve dane kao zvanična članica monarhije i to nije bilo lako.”

Nakon godina unovčavanja svoje kraljevske veze, plesačica burleske, koja sada ima 31 godinu, preselila se iz Sanderlenda u London nedaleko od Kejtinog doma u Kensingtonskoj palati.

- Kejt je obaveštena da Katrina sada živi u Londonu i da još uvek radi kao striptizeta i veoma je frustrirana zbog toga. Njena porodica čak i ne poznaje Katrinu i činjenica da ona još uvek trguje svojim kraljevskim vezama je tako razočaravajuća - dodao je izvor.

Ona takođe nudi usluge čitanja tarot karata u luksuznim londonskim hotelima.

Godine 2011. Katrina je otkrila da je u srodstvu sa Kejt, i nije prezala od uživanja u prilikama koje su joj se pružile zahvaljujući porodičnoj vezi.

Sledeće godine, tada 22-godišnjakinji je plaćen priličan iznos da se slika za časopis Plejboj.

Tada se oglasio i čuveni Hju Hefner koji je na svom Tviteru prokomentarisao senzacionalističke fotke u njegovom časopisu.

- Katrina Darling, druga rođaka britanske vojvotkinje Kejt Midlton, izaziva senzaciju u septembarskom broju Plejboja - napisao je on tada.

Uprkos slaboj kraljevskoj rodbinskoj vezi, plesačica burleske uživala je u pogodnostima i slavno izvodila svoje pokrete uz pesmu "God Save The Queen".

Katrina se i dalje bavi svojim poslom, a Kejt je uspela da ugasi sve veze sa njom i trudi se da je niko ne dovede u vezu sa skandaloznom rođakom.

(Wanted.Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom