PUTIN I LUKAŠENKO SE SLAŽU: To je apsolutno neprihvatljivo!

Novosti online

19. 11. 2021. u 11:47

PREDSEDNICI Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko razgovarali su telefonom i tom prilikom saglasili su se da su apsolutno neprihvatljivi potezi Poljske na granici sa Belorusijom po pitanju korišćenja specijalne tehnike.

ПУТИН И ЛУКАШЕНКО СЕ СЛАЖУ: То је апсолутно неприхватљиво!

Foto: EPA

Kako je saopšteno iz Kremlja, Putin je sa Lukašenkom o situaciji na belorusko-poljskoj granici ponovo danas razgovarao telefonom, drugi put za nedelju dana.

- Predsednici su izrazili ozbiljnu zabrinutost u vezi sa neprihvatljivim i žestokim potezima poljskih graničara, uključujući i aktivno korišćenje sile i specijalne tehnike - precizira se.

Iz Kremlja navode i da je tokom razgovora Lukašenko obavestio Putina i o razgovoru koji je imao sa v. d. nemačkog kancelara Angelom Merkel 17. novembra.

BONUS VIDEO: BEBU PREBACUJU PREKO ŽIČANE OGRADE - Snimak nastao na aerodromu u Kabulu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi