PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin izjavio je da su evropske zemlje same stvorile uslove da stotine hiljada migranata krenu ka njima, a da sada pokušavaju da skinu sa sebe odgovornost za ono što se dešava.

Nada

14.11.2021. 14:03

Ma znaju oni odlicno da su sami krivi, zato ih i primaju jer ima savest i sramota ne dozvoljavaju. Zasad ne zele to ni sebi da priznaju kamo li svetu. Ali priznace. Polako.

naranca

14.11.2021. 14:54

Ma oni su isplanirali da svi oni idu u London i da od UK naprave ''Kosovo'' .Ali im se izjalovilo.Secam se oko 2015 kako su neki siptari sa porodicama sa Kosova isli kao izbeglice u CRO bez ikakvih dokumenata, jer je nemacka obecala radne dozvole ODMAH.Ocigledno planska kampanja.|EU (znate ko) ne radi nista bez veze.Razbijanje YU i razbijanje UK.

Mija

14.11.2021. 16:35

Pa neko mora toj staroj putani Evropi reći istinu. Iako ona tu istinu već stotinama godina gura pod tepih i trudi se svim silama da se zva zla tih istih velikih sila zaborave i vješto prebacuju krivicu na nevine ljude i u tome su eksperti. Oni bi da ubede svet da nisu oni ti koji su sa Amerima sravnili kompletan najstariji deo bliskog istoka i izazvali svu tu izbegličku krizu. Vreme je da se probude i ostave na miru pošteni svet da sam odlučuje o sebi bez njih i njihovih bombi koje su do nedavno sejali od Afganistana do Jugoslavije.!!!