TRAMP IMA VELIKE VESTI! Bivši predsednik SAD iznenadio naciju objavom

Tanjug

21. 10. 2021. u 07:50

DEVET meseci nakon što je izbačen sa svetskih vodećih društvenih mreža, zbog navodne uloge u podstrekivanju na nerede na Kapitolu 6. januara, bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da pokreće novu medijsku firmu sa sopstvenom društvenom platformom.

ТРАМП ИМА ВЕЛИКЕ ВЕСТИ! Бивши председник САД изненадио нацију објавом

Foto: EPA

Tramp kaže da pokretanje platforme ima za cilj da stvori rivalstvo velikim tehnološkim kompanijama koje su ga utišale na svojim mrežama i uskratile mu mogućnost za njegov uspon, preneo je AP.

- Živimo u svetu gde talibani imaju veliko prisustvo na Tviteru, ali američki predsednik je utišan. To je neprihvatljivo - naveo je Tramp u saopštenju.

U neredim na Kapitolu u Vašingtonu 6. januara došlo je do nereda, kada su pristalice Donalda Trampa, buneći se protiv izbornih rezultata, upale u Kongres.

Tada je stradalo pet osoba.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NEREDI U NEMAČKOJ: Sukob policije i pripadnika "Antife"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!