NAČELNIK štaba odbrane Velike Britanije general Nikolas Karter izjavio je tokom govora u Centru za novu američku bezbednost da je Rusija „ozbiljna pretnja“ za zemlju.

Komentari (3)

Marko K

20.10.2021. 11:32

Englezi su u teskoj ekonomskoj krizi. Iz te krize ih kao i obicno jedino rat moze da izvuce. Englezi traze i najmanji povod da negde zaratuju, moramo se paziti jer im Balkan odgovara!

Zoran Pezrović

20.10.2021. 12:27

Pretnja su oni koji su kroz istoriju pokazali koji gen nose i sebi. Oni koji su zarobpjuju narod i kradu im slobodu . Vidimo vas na toj strani sa vašim partnerima ,Nemcima , Amerima a nazalost i Francuzima.

bager

20.10.2021. 16:01

Nacisticka politika i propaganda Zpadne Evrope a prednjaci Velika Britanija,,mada je skoro ceo NATO pakt fasisticki nastrojen i radi na unistenju svega sto je komunisticko i socijalisticko,,Iza svega stoji USA,,,koja malo malo pa pokazuje misice i ohrabruje slugane bivse kolonijaliste,,verujem da su vec napravili plan podele ratnog plena ,,ako napadnu Rusiju a posle i Kinu,,,od srcaim zelim da ih rusi i kinezi pretvore u prah i zemlju bez zivota sledeci par hiljada godina,,