OBRAČUN SA METEOROLOGOM U PROGRAMU UŽIVO: Amerikanac u lice rekao novinaru šta misli o njegovom izveštavanju! (VIDEO)

Novosti onlajn

31. 08. 2021. u 20:05

BESNI Amerikanac napao je novinara En-Bi-Sija Šekila Brustera koji je radio prilog o vremenu i izveštavao o tropskoj oluji Ida u priobalnom Misisipiju.

ОБРАЧУН СА МЕТЕОРОЛОГОМ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Американац у лице рекао новинару шта мисли о његовом извештавању! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Bruster se uživo javljao iz Galfporta kada se iza njega zaustavio beli kamionet, a muškarac je iskočio i potrčao prema njemu.

Nekoliko trenutaka kasnije, čovek se uneo u Brusterovo lice pre nego što je stigao da završi izveštaj. Moglo se čuti ako više da "tačno izveštava".

- Hej, hej, hej - rekao je zabrinuti voditelj Kreg Melvin - Idemo da pozovemo Brustera samo da se uverimo da je sve u redu. Ima mnogo ludaka, mnogo ludila.

Nekoliko trenutaka kasnije, Bruster je tvitovao da je dobro, a Melvin je rekao gledaocima da nije povređen, prenosi En-Bi-Si Njuz.

- Verovatno ste videli ili čuli pre nekoliko trenutaka, jednog od naših dopisnika omeo je neki otkačeni momak tokom snimanja uživo u Misisipiju - rekao je Melvin.

- Drago mi je što mogu izvesti da je dobro. Šek je dobro.

Pre sukoba, jedna porodica se šetala plažom sa psima, pa je Bruster u početku verovao da mu kućni ljubimci - a ne čovek iz kamiona - jure s leđa.

Čovek se ne vidi na snimku na nekoliko sekundi kada je Bruster pomerio kameru u drugi ugao.

Bruster se zaštitio podlakticom dok mu je čovek prišao i uzvikunuo "izveštavaj tačno!" pre nego što su producent i snimatelj uspeli da razdvoje muškarce.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku