GRUPNI SEKS U KOVID BOLNICI: Vojska izvršila pretres posle dojava o tuči i zloupotrebi droga

D. D. S.

30. 08. 2021. u 12:03

POLICIJSKI i vojni zvaničnici u Tajlandu izvršili su pretres poljske bolnice sa hiljadu kreveta pošto je dojava pokazala da su neki od njenih pacijenata umešani u grupni seks, tučnjavu i zloupotrebu droga. Reč je o objektu u provinciji Samut Prakan, u blizini Bangkoka.

ГРУПНИ СЕКС У КОВИД БОЛНИЦИ: Војска извршила претрес после дојава о тучи и злоупотреби дрога

Foto: EPA

Primljeni su izvještaji o "kockanju, svađama koje su dovele do fizičkih povreda, zloupotrebe droga i seksualnog odnosa sa više partnera", prenose tajlandski mediji.Pacijenti su ispitani i pregledani su video zapisi sa video kamera, na kojima se vidi kako pacijenti muškog i ženskog pola ulaze jedni drugima u zasebna odeljenja.

Više od 20 paklica cigareta i uređaja za elektronske cigarete prošvercovano je u bolnicu, gde mnogi pate od respiratornog virusa, navode lokalni mediji. Iako nije bilo hapšenja, zvaničnici su rekli da je situacija veoma razočaravajuća, s obzirom na to koliko ljudi očajnički traži bolničko lečenje sa punim krevetima.

Pozvali su pacijente da poštuju bolnička pravila. Tajland je u nedelju registrovao 16.500 slučajeva i 264 smrtna slučaja u prethodna 24 sata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. To je bio prvi put tokom celog meseca da je broj slučajeva pao ispod 17.000. Više od polovine smrtnih slučajeva zabeleženo je u Bangkoku i pet susednih provincija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PODLEGAO POVREDAMA: Umro muškarac koji se zapalio ispred suda u kom se sudi Trampu