NAKON brzog osvajanja Kabula i američkih pokušaja da se povuku iz Avganistana, talibanski lideri i borci sada ismevaju SAD tako što poziraju u novim uniformama koje su poklonile avganistanskoj armiji, sa sve američkim naoružanjem, preneo je "Njujork post".

zoran

22.08.2021. 09:23

Koji primitivci, damija i oruzje, pa usao je u kucu u kojoj se propovjeda vjera, a ne rat. Vidi se koliko drze do damije, kao da je usao u stalu,

NEKO IZ MASE

22.08.2021. 13:02

@zoran Немојте да се нервирате господине, пустите Ви "примитивне" и "неписмене" Талибане што се спрдају са америма, нека раде свој посао, све ће то холивуд, вин дизел, долф лундгрен, шварценегер, сталоне и брус вилис да исправе у току наредне године.

Goran B

23.08.2021. 07:30

Amerika je velika i ozbiljna država. Kada su ustanovili da je bezpredmetno da održavaju celu vojsku afganistanaca koji neće da se bore za prave vrednosti, odlučili su da se povuku i da spasu sopstvene ljude. Zašto da brane nešto što sami afganistanci ne žele? A oko opreme, pa ljudi, oni su izvukli svoje osoblje i to je najvažnije. Nisu ostavili nikog svog tamo. Prekinite više sa tim da su poraženi. Samo su pametni i pre svega proračunati. Kad je postalo preskupo i nesvsishodno, samo su otišli.