VAKCINACIJA BI SPREČILA TRAGEDIJU: Medicinska sestra objavila potresnu ispovest o smrti devojčice u bolnici (FOTO)

Novosti onlajn

19. 08. 2021. u 15:44

MEDICINSKA sestra podelila je srceparajuću priču o smrti četrnaestogodišnje pacijentkinje, koja je umrla od kovida-19, nakon što njeni roditelji, inače antivakseri, nisu prihvatili da bude intubirana.

ВАКЦИНАЦИЈА БИ СПРЕЧИЛА ТРАГЕДИЈУ: Медицинска сестра објавила потресну исповест о смрти девојчице у болници (ФОТО)

Foto AP

Korisnica Tvitera, koja je inače medicinska sestra, istakla je da je od kovida u njenoj smeni umrlo čak četiri pacijenta, kao i to da bi svaka smrt mogla biti sprečena, da su pacijenti bili vakcinisani.

- Večeras sam bespomoćno za ruku držala i milovala kosu prelepe četrnaestogodišnjakinje dok je odlazila sa ovog sveta. Radovala se što će krenuti u srednju školu, i na kraju postati veterinar. Bilo je besmisleno! - navela je.

- Zaista verujem da bi mogla biti spasena da nam roditelji nisu zabranili da je intubiramo. Besplatna vakcinacija bi sve to sprečila. Ovoj devojčici oduzeli su ceo život, i snove.

Inače, skoro svi smrtni slučajevi u Americi su među nevakcinisanima, a Florida je prošle nedelje zabeležila rekordnih 26.000 novih slučajeva.

Kao i za mnoge druge države, i za SAD delta soj predstavlja veliki izazov.

Broj dece koja su hospitalozovana do utorka ujutru iznosio je 1834, i on konstantno raste, navodi Mejl Onlajn.

foto: printskrin/ tviter

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL NOĆAS RAKETAMA GAĐAO SIRIJU: Na meti bile lokacije protivvazdušne odbrane