DAJANA JE ŽALILA ŠTO NIJE RODILA DEVOJČICU: Kraljevski stručnjaci ne prestaju da šokiraju detaljima iz privatnog života pokojne princeze

Novosti onlajn

19. 08. 2021. u 12:00

POKOJNA princeza od Velsa bila bi divna baka novorođenoj ćerki Harija i Megan Markl jer je oduvek htela devojčicu, navode kraljevski stručnjaci.

ДАЈАНА ЈЕ ЖАЛИЛА ШТО НИЈЕ РОДИЛА ДЕВОЈЧИЦУ: Краљевски стручњаци не престају да шокирају детаљима из приватног живота покојне принцезе

FOTO: EPA/Depositphotos

Podsećamo, u nedelju, šestog juna, bračni par je najavio dolazak na svet druge bebe, jer pored male Lilibet, imaju i dvogodišnjeg sina Arčija.

U izjavi nakon rođenja, Hari i Megan su rekli da su odabrali njeno ime u čast kraljici, i u čast njegove pokojne majke - princeze Dajane.

- Lili je dobila ime po svojoj prabaki, Njenom Veličanstvu - Kraljici, čiji je porodični nadimak Lilibet. Njeno srednje ime, Dajana, izabrano je u čast njene voljene pokojne bake, princeze od Velsa - naveli su Megan i Hari u saopštenju.

Hari i Megan su se povukli kao stariji članovi kraljevske porodice u martu 2020. godine i od tada su se nastanili u Santa Barbari u Kaliforniji, gde se očekuje da će odgajati svoju decu.

- I kraljica i princeza Dajana su obožavane u Americi, ali je Dajana posebno dobro prihvaćena. Verujem da će ime koje princeza nosi samo da joj ide u korist - izjavio je kraljevski stručnjak.

U izjavi koja je najavila Lilino rođenje, Hari i Megan su dodali: - Ona je više nego što smo mogli zamisliti, ostajemo zahvalni na ljubavi i molitvama koje smo osetili širom sveta, navodi Independent.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024